milacka já jsem měla taky chvíli cukání, že si to koupím, ale pak jsem si řekla že tu hyenu nebudu podporovat, uvážu si na ksicht šátek po babičce a bude ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Kokoska to ja nemam nikdy, ale kdyz mi někdo peskuje za to, ze ho takhle nazývám, tak se mi to fakt nelibi
Veľký obdiv a klobúk dolu pred dámami, ktoré šijú rúška zadarmo.
Já jsem díky Solathis psala všude možně a nakonec nám roušky do práce šije kamarádka
. Je hrozné, když ty roušky nejsou ani ve zdravotnictví a spousta oslovených to opravdu pro zdravotníky šije zdarma a veřejnosti prodává za pár korun. ![]()
![]()
Renusatko Mám akčnú 80 ročnú exsvokru, dnes ráno sadla za šijací stroj a ušila doobeda 30 rúšok.
A ako som písala vyššie, každá žena čo nezištne šije rúška má môj obdiv a uznanie. ![]()
Havlíček psal na Twitteru, že nechá otevřít i galanterie, aby bylo ty roušky z čeho sit. Ted musím do práce, ale večer na to vlitnu.
Ted ctu, jak jsou naštosovany lidi ve fronte na pracaku. Jako nevim, co tam dneska tak nutne potrebujou, osobně, ale tam by snad měšťaci zasáhnout mohli a aspon korigovat tu tlacenici.
stes treba dostali vyhazov, tak se jdou registrovat, aby dostali aspon podporu?
Krehutkaonline tohle jde
Ale muj dotaz nebo pozn smerovaly na ty schovany strazce verejneho poradku
stes úplně to moje parketa není , ale myslim, ze porad musis osobně a poměrně rychle po ukonceni PP.
stes Online jen s datovou schrankou.
continuity sakryš, to jsem nečetla a už jsem doma. Musím taky nějakou ušít muži do práce. Obětoval na to svoji košili ![]()
Syn zrovna dostal výpověď na letišti, takže taky musí na pracák. Fronty tam budou čim dál vetší.
Aktuálně by to snad mělo jít na ÚP i bez elektronického podpisu, aspoň podle toho, co mají na stránkách https://www.uradprace.cz/documents/37855/1502673/UP-letak-FB+%281%29.jpg/c2c6c837-fa44-e249-21d4-e931646b2839?t=1584306584671
Estara no tak jedine spravne řešení.
Taky jste se divili, proč mají zrovna květinářství výjimku?
barbucha lol a ja myslela ze aby lidi mohli aspon zahradnicit![]()
barbucha mas bezva kamosku
Ne, ze by to toho pána se souborem komplexů dojalo, ale kamoska má asi dobrý pocit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025