Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:17

Sweet Potato Přesně, taky mi to přišlo fajn. Myslím, že mohli za nějakých opatření (rozestupy a tak) ponechat i ty venkovní trhy se sazenicema, protože je spousta malej prodejců, co je pro ně jarní prodej sazenic stěžejní...

andulka01 Hele, ale to bych jim zase úplně nevyčítala, oni hned na začátku řekli, že je to razantní opatření a v neděli možná některé další prodeje povolí. Šlo v tu chvíli o to, zavřít to plošně. Teda ale chápu, že lobuješ za to spřátelené květinářství, protože myslím, že ta na tom fakt byla bita nejvíc. Kolik jich postavilo kytky před dveře zadara, aby jim neuvadly...a o dva dny později by je mohli prodat :-/

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:18

andulka01 Jojo, já se snažím chápat, že to vymejšlej za běhu, situace na bojišti se mění každý okamžikem, blabla, ale holt k nim nedokážu být schovívavá. K nim fakt ne.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:19

andulka01 tak ono se i přitvrdilo,nejenom uvolnilo. Nově jsou zavřený domácí potřeby a taky elektronika. Jen bych řekla, že tato analýza,co lze zavřít a co ne, mohla být hotová předem. Že je to jedno z možných opatření je jasné asi všem, tak proč nemít nějaké varianty připraveny předem tak, aby to mělo hlavu i patu?

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:25

continuity To by musel být nějaký ten krizový štáb, že.

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:27
Reakce na continuity:

tak proč nemít nějaké varianty připraveny předem tak, aby to mělo hlavu i patu?

​Zlatý slova!

Přece každej stát (teda kromě našeho) má připravený plány, co kdyby - válka, povodně, vybouchlá sopka, epidemie... furt tvrdim že tu jsou od toho lidi celoročně placený.

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:30

Garfie Mě by vytočily i jiné výjimky. Prostě to popírá ten princip. Dává to nezodpovědným oporu být ještě nezodpovědnějšími. Přece když může květinář na rohu, tak proč bych nemoh já... 

Teď ani tak nelobbuju za spřátelené květinářství, oni stejně nemají kamennou prodejnu. Stejně bych tam jela pro kytky . Hele kdybyste viděly ty řady květináčků s právě rozkvetlými neuvěřitelně bohatými hyacinty, modřence, krokusy... normálně mi bylo do breku. Všechno půjde na kompost. A teda naštěstí dostali zakázku na kytici na pohřeb paní Zátopkové - tak bude mít úchvatnou a přebohatou.

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:32

andulka01  Aspoň tak, paní Zátopková si ji zaslouží!! 

No muselo by to být promyšlené dopředu a chtělo by to krizový štáb, přesně jak píšou drahé kolegyně nade mnou! 

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:46

andulka01 Hmm, a náhodou prodat přes web by nešlo? Ale počítám, že je to asi nereálné, že jo? Chjo, kdybych nebyla z drohého konce republiky, tak skoupím (skoro) všechno...

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:55

andulka01 A ty modřence, krokusy...že bychom adoptovaly? Sice není doba na sázení, ale lepší než nic. 

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:59

Sweet Potato Si piš že adoptujeme mrkni na zahradu . Odkvetlé jsou už v zemi, na jaře 2021 jako když najdeš

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:01

andulka01 já bych teda taky klidne adoptovala.....než na kompost.....

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:06

Potrefenáhusa OK :-) příští týden přivezu i nějaký sirotečky k adopci :-)

Offline Potrefenáhusa
38623 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:07

andulka01 Akorat teda asi deponovat cibule, než se dostanu z alcatrazu...

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:21

Potrefenáhusa Ajajaj... jasně, ony ty kytky stejně musej odkvést a trochu zavadnout než půjdou do země. Takže to třeba stihneš uprchnout. Hele ale bacha, devátá vlna je prej tutovka, ale vody okolo San Francisca studené, nedoplaveš

Offline kocoureksuggy
1374 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:47

andulka01 

Já bych některé také zkusila adoptovat. Náplavka je pro mě ideální. 

Offline Marbuša
1404 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:48
Reakce na Mutziputzi:

Fiction mě fascinuje, že to vypadá, že se furt budeš montovat do mých diskuzí, jakási suspektní posedlost zřejmě

​Co kdyby ty vaše hádky byly barevně odlišený, my, co nás to nezajímá, bysme to přeskákaly.

Offline Marbuša
1404 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:50

Koukám, že už to navrhla Moora, tak sorryjako

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 17. března 2020 20:01

To snad už ani nemůže bejt pravda...

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/rousky-jsou-zbytecne-nenoste-je-dozvedely-se-sestry-z-bulovky-vlada-rika-neco-jineho-40317063?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

Takovej bordel strašnej!

Včera taky proběhlo zprávama, že jsme byli vybraný jako speciální ústav extra pro chcíplotiny s koronou... dneska jsme všichni dostali hromadnej mail, že vo tom vedení vůbec neví a dosud nejednalo... jako začínám bejt fakt nasraná. Kde to sme? V rukách naprostýho šílence a psychopata, a jeho debilních slouhů

Offline RoSa
10080 příspěvků moje polička 17. března 2020 20:14

barbucha ale tak to je ten mimořádnej stav ohrožení... bez ptaní lze všetko!

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 17. března 2020 20:22

RoSa 

Ja viem!

Ale přece jen, nemohli by nejdřív aspoň naznačit, než to vytrouběj? Zjevně to naše vedení dost zaskočilo, když pokládali za potřebný nás všechny obeslat...