continuity mně nevadí, že se národ semknul. Mně vadí důvod, proč musí.
![]()
![]()
pry Babiš ve dnešní hodince premiéra vyhrožoval národu, že když nebude poslouchat ještě to sprísni?
continuity no ještě nemáme stanné právo ![]()
Kokoska není schopen vynutit ani tohle, jak vynuti stanbe právo? Posle na nás armádu?
Pak po příštích volbách skončil. (za předpokladu že nějaké budou).
mně teda dost namíchlo to, že z toho ten pi*us zase poměrně hladce vybruslil. On má furt takovou kliku.. hackathon ajťáků mu vyřešil průser s dálničníma známkama, nedostatek roušek si lidi pokryli samovýrobou a národ je jakž takž ochráněnej, celá ta epidemie mu pomůže zrušit ty nesmysly jako Účtenkovka a slevy na jízdném a nebude u toho vypadat jako blb.. toto mě fakt štve!! ![]()
continuity lituju vládu, která tenhle průser bude dávat dohromady
barbucha a objednal to fikaně na aliexpressu
bram a problém s přetíženou linkou na hygienu zas vyřešil IT Hackathon.
Ale z toho koronaviru radsi ať vybrusli, secteme mu to pak.
Dadoo To me fakt mrzi, nektery lidi jsou desne debilni!
Kokoska není schopen vynutit ani tohle, jak vynuti stanbe právo? Posle na nás armádu?
No a proč myslíš, že pomalu největší ochrany (včetně přidělování respirátorů a roušek a doporučení držet se - zatím! - dál od potenciálních nakaženejch to jest občanů) požívaj v současný době ozbrojený složky?!
Vojáky i policajty má jako zálohu! A nemyslím si, že kvůli stannýmu právu... spíš až/jestli by nastaly nějaký nepokoje kvůli jeho neschopnosti.
(samozřejmě holej nesmysl, při znalosti český povahy - ale tak on ji nezná, nezajímá ho to - ale podezřívavej jako správnej estébák je značně!)
continuity na některé debily by to bylo potřeba
barbucha prdlajs, potřeboval nějaké nové informace, aby mohl zase trousit a dělat důležitého.
On ho včera manžel přes jiného souseda ještě pozdravoval, takže jasně věděl, že mu není dobře. Tak si potřeboval to okouknout, aby mohl zase vyprávět na potkání.
My už je známe, vyčůránky.
Ale fakt bych ani já nečekala, že si dovolí přijít za tak vážně nemocným v zákazu vycházení a navíc bez roušek! Holt jim to Soukup na Barrandově asi nedostatečně vysvětlil. ![]()
Aha no tak ty je znáš, já ne... tak v tom případě jsi dobře udělala.
Kokoska a to je takový problém tam poslat policii?
Ti to vyřeší za 10 minut. Možná by stačilo, ať na těch exponovaných místech jeden postava od časného rána
Jo, ti jsou vlastně na příkaz svého šéfa zalezli doma.
barbucha českou povahu neznám, ale domnívám se, že by nastalo podobné semknutí jak u těch rousek? ![]()
No jo, dyk je to tam určitě levnější, a šetřit se musí! Tadyhle mastná Alena přijde brzo na buben anžto nikdo nebude platit daně (z nulovýho výdělku) - to budou koblihy eště koukat, jak jim ty požitky budou mizet před vočima! První vlašťovka už vylítla, Účtenkovka v prdeli a studentský slevy jakbysmet!
Mimochodem Účtenkovka... nechlubila se ta prasnice původně, kolik na tom vydělaj?! A teď, světe div se, to zrušení předkládá jakožto úsporu! Vidím lehký nepoměr teda! ![]()
barbucha českou povahu neznám, ale domnívám se, že by nastalo podobné semknutí jak u těch rousek?
Pevně doufám!
barbucha jenže ty nezaměstnaný koblihy zaplatíme všichni - ty, já....
Kokoska continuity A já myslím, že spousta lidí je mimo a nepochopili to. Dnes v práci 20 lidí pro recepty. Nepřijde mi to normální se takhle zbytečně courat (všechno důchodci). Tak bych se dalším zákazům nedivila.
No jo... ale hele, nakonec by je to mohlo trknout, a to zas za ty prachy stojí! ![]()
Teda předpokládám, že koronu už na Kalouska nesvede, nebo jo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.