Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline barbucha blogger
35545 příspěvků moje polička 17. března 2020 22:45
Reakce na Kokoska:

continuity mně nevadí, že se národ semknul. Mně vadí důvod, proč musí.

Online continuity
42509 příspěvků moje polička 17. března 2020 22:46

pry Babiš ve dnešní hodince premiéra vyhrožoval národu, že když nebude poslouchat ještě to sprísni? 

Online Kokoska
34574 příspěvků moje polička 17. března 2020 22:47

continuity no ještě nemáme stanné právo

Online continuity
42509 příspěvků moje polička 17. března 2020 22:49

Kokoska není schopen vynutit ani tohle, jak vynuti stanbe právo? Posle na nás armádu? 

Pak po příštích volbách skončil. (za předpokladu že nějaké budou). 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. března 2020 22:51

mně teda dost namíchlo to, že z toho ten pi*us zase poměrně hladce vybruslil. On má furt takovou kliku.. hackathon ajťáků mu vyřešil průser s dálničníma známkama, nedostatek roušek si lidi pokryli samovýrobou a národ je jakž takž ochráněnej, celá ta epidemie mu pomůže zrušit ty nesmysly jako Účtenkovka a slevy na jízdném a nebude u toho vypadat jako blb.. toto mě fakt štve!!

Offline RoSa
10080 příspěvků moje polička 17. března 2020 22:53

continuity lituju vládu, která tenhle průser bude dávat dohromady

barbucha a objednal to fikaně na aliexpressu

Online continuity
42509 příspěvků moje polička 17. března 2020 22:53

bram a problém s přetíženou linkou na hygienu zas vyřešil IT Hackathon.

Ale z toho koronaviru radsi ať vybrusli, secteme mu to pak. 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 17. března 2020 22:54

Dadoo To me fakt mrzi, nektery lidi jsou desne debilni!

Offline barbucha blogger
35545 příspěvků moje polička 17. března 2020 22:58
Reakce na continuity:

Kokoska není schopen vynutit ani tohle, jak vynuti stanbe právo? Posle na nás armádu? 

​No a proč myslíš, že pomalu největší ochrany (včetně přidělování respirátorů a roušek a doporučení držet se - zatím! - dál od potenciálních nakaženejch to jest občanů) požívaj v současný době ozbrojený složky?!

Vojáky i policajty má jako zálohu! A nemyslím si, že kvůli stannýmu právu... spíš až/jestli by nastaly nějaký nepokoje kvůli jeho neschopnosti.

(samozřejmě holej nesmysl, při znalosti český povahy - ale tak on ji nezná, nezajímá ho to - ale podezřívavej jako správnej estébák je značně!)

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 17. března 2020 23:00

barbucha prdlajs, potřeboval nějaké nové informace, aby mohl zase trousit a dělat důležitého.

On ho včera manžel přes jiného souseda ještě pozdravoval, takže jasně věděl, že mu není dobře. Tak si potřeboval to okouknout, aby mohl zase vyprávět na potkání. 

My už je známe, vyčůránky. Ale fakt bych ani já nečekala, že si dovolí přijít za tak vážně nemocným v zákazu vycházení a navíc bez roušek! Holt jim to Soukup na Barrandově asi nedostatečně vysvětlil.

Offline barbucha blogger
35545 příspěvků moje polička 17. března 2020 23:01

Dadoo 

Aha no tak ty je znáš, já ne... tak v tom případě jsi dobře udělala.

Online continuity
42509 příspěvků moje polička 17. března 2020 23:03

Kokoska a to je takový problém tam poslat policii?

Ti to vyřeší za 10 minut. Možná by stačilo, ať na těch exponovaných místech jeden postava od časného rána 

Jo, ti jsou vlastně na příkaz svého šéfa zalezli doma. 

Online continuity
42509 příspěvků moje polička 17. března 2020 23:05

barbucha českou povahu neznám, ale domnívám se, že by nastalo podobné semknutí jak u těch rousek?

Offline barbucha blogger
35545 příspěvků moje polička 17. března 2020 23:11
Reakce na RoSa:

barbucha a objednal to fikaně na aliexpressu

​No jo, dyk je to tam určitě levnější, a šetřit se musí! Tadyhle mastná Alena přijde brzo na buben anžto nikdo nebude platit daně (z nulovýho výdělku) - to budou koblihy eště koukat, jak jim ty požitky budou mizet před vočima! První vlašťovka už vylítla, Účtenkovka v prdeli a studentský slevy jakbysmet!

Mimochodem Účtenkovka... nechlubila se ta prasnice původně, kolik na tom vydělaj?! A teď, světe div se, to zrušení předkládá jakožto úsporu! Vidím lehký nepoměr teda!

Offline barbucha blogger
35545 příspěvků moje polička 17. března 2020 23:13
Reakce na continuity:

barbucha českou povahu neznám, ale domnívám se, že by nastalo podobné semknutí jak u těch rousek?

​Pevně doufám!

Offline RoSa
10080 příspěvků moje polička 17. března 2020 23:17

barbucha jenže ty nezaměstnaný koblihy zaplatíme všichni - ty, já....

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. března 2020 23:20

Kokoska continuity  A já myslím, že spousta lidí je mimo a nepochopili to. Dnes v práci 20 lidí pro recepty. Nepřijde mi to normální se takhle zbytečně courat (všechno důchodci). Tak bych se dalším zákazům nedivila.

Offline barbucha blogger
35545 příspěvků moje polička 17. března 2020 23:21

RoSa

No jo... ale hele, nakonec by je to mohlo trknout, a to zas za ty prachy stojí!

Teda předpokládám, že koronu už na Kalouska nesvede, nebo jo?