netrkne - a eště budou nasraný, věř mi
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/lovosice-respiratoryzabaveni_2003172241_cen
Tak nějak nechápu, když byla zásilka původně určena zdravotníkům, proč po zabavení odvezou půlku pro potřeby policie a hasičů...
Možná už jsem z toho všeho moc unavená. Řeším finanční nejistotu, jako spousta dalších. Děti mi tady lezou po zdi. Vařím, uklízím, šiju roušky abych se z toho sledování zpráv nezbláznila. Asi si dám pohov od sledování všeho...
EDITH4B moc doporučuji koukat na zprávy max jenom jednou denně. Nic ti neuteče.
continuity ale dyť já vim, ale holt jsem blbá, no. Celý odpoledne během šití mi jela čt24. ![]()
EDITH4B to je velká chyba, udělala jsem jenom jednou a pak dva dny nejedla.
continuity no, vzhledem k tomu, že je mi fakticky na zvracení, vidím to taky na hladovku.
continuity mně ta 24 na pár dní zhoršila štítnou žlázu
stačilo se rozčílit a trocha stresu navíc...naštěstí se nám pak rozbila televize. Teď mne zas rozčílily ty roušky, ach jo.
EDITH4B soucítím,já udelala dětem jídlo, koukla na to, zvedl sa mi zaludek a šla si udělat kafe.
Vypla jsem to, učím se s nima a na zpravy už kašlu. Mě ani tak nestresuje nějakej koronavirus, ale naše vláda. To je to smutné.
continuity no právě, ta vláda mi zvedá žaludek. Začala mě z toho pálit žáha a kvůli tomu si nemůžu ani dát dvě deci vína. No průser toto. Fakt.
EDITH4B kup si omeprazol. Beze srandy.
continuity díky za tip ![]()
EDITH4B A na prvni pomoc nez koupis omeprazol/apo ome zkus jednou sodu :)
Solathis sodu nemůžu, naposled jsem se z ní málem pozvracela a mám blok ![]()
EDITH4B Aha, skoda.
Jsem naštvaná sama na sebe, asi začínám panikařit. ![]()
Jsem nachcípaná už 14 dní (z průvanu v práci), nemůžu se toho zbavit, jsem pořád zahleněná a pokašlávám. Manžel to samozřejmě chytl ode mě o pár dní později, má slabou teplotu, bolí ho na průduškách a dnes ráno vykašlal hleny obarvené krví.
Já jsem od pondělí na home office, ale on jezdí do práce. Úplně zbytečně, dělá ve velké energetické firmě, ale sedí nad projekty v kanclu. Jenže nemá služební notebook, na soukromém dělat nemůže a než proběhne výběrové řízení na nákup notebooků, bude po koroně. Prý mají uzavřené pracoviště. Jenže v kanclu jich sedí několik, kolega naproti dojíždí vlakem a v budově jich je asi 60. Na záchodě nemají ani mýdlo a papírové ručníky, nosí si vlastní. A doma ušitou roušku má jediný, prý už je to stejně jedno.
Vůbec nevím, co dělat, začínám být paranoidní, sleduju ho a on je pak nervózní ze mě... No nic, aspoň jsem se z toho mohla vypsat.
Alena_In no jestli manžel vykašlává hleny obarvené krví, hnala bych ho k lékaři, to není sranda
Dadoo ježíš, to je mi líto a zároveň jsem z toho taky nas...á. Držím palce. Jako některý lidi jsou prostě jednodušší a nepobíraj, ale to asi není případ těchhle vašich sousedů.
Alena_In ty s tím asi nic dělat nemůžeš, ale tak muž je nemocný a měl by zůstat doma, ne?
Tak jo, právě jsme zasadili koronaviru smrtelnou ránu.
Jeden každej zaměstnanec vyfásnul jednu roušku. Celou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025