Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 10:32

Jediný špatný počet nohou je šest! Všechno pod nebo nad je v pohodě a lecky i ňuňuňu.

Pro rejpaly: 6-1 a podobné příklady na mne vůbec nezkoušejte!

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 11:35

SunEclipse bylo to pry uz skoro na konci, podrobnosti nevim, jestli by se dalo vratit. 

Evaeva v ZOO taky do toho pavilonu nechodim!

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 11:40

Chtela jsem udelat dobry skutek a upect mame vanocni stolu. Ta debilni trouba tady z toho udelala placku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2022 11:44

Kokoska no v zoo vůbec, ale tam je samotné nepošlu. Nemám ráda ani tu dřevěnou anakondu, jak je v pavilonu šelem na zemi.

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 11:45

Evaeva ja nemuzu hady ani na obrazku, fakt strasna fobie.

Offline RoSa
10080 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 11:46

Kokoska tak to nakrájej na kostičky a obal v moučkovym cukru - budeš mít miništoly... nebo rozdrolit, něčím spojit a udělat koule, to klapne vždycky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2022 11:46
Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 11:49

RoSa uvidim, az to vytahnu, jak moc placaty to bude. Ale klidne si to vezmu domu  kdyby se ji to nezdalo, my sezerem vsechno. Uz jsem to doma delala mockrat a takhle to nikdy nespadlo. Dokonce je to mozna recept od tebe tady z nektereho vlakna, s tvarohem.

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 11:53

Jakémukoliv oddělení s hmyzem nebo pavouky v zoo se vyhýbám, zato vyhledávám expozice, kde volně lítají netopýři nebo kaloni. Ňuňu

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 12:22

Hm, zvirat se nestitim žádných, kdyz se bojím, je to spíš předběžná opatrnost před tvory, které jsou jedovaté nebo jinak nebezpečné.

Jen mi je nepříjemný had, když plaveme spolu v jedné vodě, třeba užovka v rybníce. Taky jsme se jednou koupali v rybníce plném kaprů,tak to bylo dost protivný, když ty lemry člověk nakopával. Ale to je spíš moje fobie z vody než že zvirat, jednou jsem měla panicky záchvat v Řecku v moři plném igelitových pytlíků. 

Offline RoSa
10080 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 12:54

Kokoska jo, ta je asi ode mě, je výborná... ze stejnýho těsta dělám i menší kuličky, který po vytažení z trouby natřu máslem a vyválim v moučk.cukru, je to pak jako cukroví... ale když už to máš upečený vcelku tak nevim, jak by to fungovalo...

Offline Magráta
8104 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 12:58

continuity užovka v rybníce nebo v řece mě spolehlivě dokáže odrovnat! Přitom máme užovku doma v ložnici + na zahradě určitě taky, ale tam mi to nevadí :-) 

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 13:00

Magráta je to vlastne fascinující jak se tam ten had dokáže rychle pohybovat, ale je to až nějaký atavizmis, děsivý, spojeny s draky nebo tak něco. 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 13:21

Evaeva Moje děti mají v zoo nejradši ty hady! Je málokteré zvíře zaujme, u opic si drží nos, že to smrdí, takže kouknout na žirafu, tygry a straduji si to k těm hadím potvoram a pak na hřiště:-D! Jako nemám to ráda, ale dělám že mi to nevadí:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2022 13:37

continuity užovka v rybníce, fuj

Karja já se taky snažím to na nepřenášet, tak aspoň když se dá odstoupit a zásadně si nejdřív čtu popisky a až pak případně koukám do terárií. Ale když můžu, pošlu s nimi muže a čekám venku. V té stanici přírodovědců je to takový malý pavilónek bez dveří, tak šli sami.

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 13:59

continuity Tak s těmi pytlíky bych se asi utopila. Já pod sebou potřebuju mít hloubku, ideálně samozřejmě průzračnou. Když na mělčině hrozí dotknout se nějakých rostlin, dokonce i kamenů, panikařím a tonu. 

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 14:02

RoSa dopadlo to blbe, zespodu je to pripaleny, protoze vnitrek byl porad nedopecenej, mam chut to zahodit. Psala jsem, ze sezerem vsechno, ale tohle je na hrane. Ty kulicky jsou dobry napad.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2022 14:03

Sweet Potato ty jo, tohle mám taky, rostliny, kameny, lana od loděk,... To úplně nesnáším.

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 14:25

Evaeva Se šnorchlem to je lepší, vidím to.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 16. prosince 2022 15:17
Reakce na Sweet Potato:

continuity Tak s těmi pytlíky bych se asi utopila. 

​moc mi nechybělo, tahal ke odtama můj tehdejší manžel. Dokonce to bylo tuším na svatební cestě.