Jediný špatný počet nohou je šest! Všechno pod nebo nad je v pohodě a lecky i ňuňuňu.
Pro rejpaly: 6-1 a podobné příklady na mne vůbec nezkoušejte! ![]()
Jediný špatný počet nohou je šest! Všechno pod nebo nad je v pohodě a lecky i ňuňuňu.
Pro rejpaly: 6-1 a podobné příklady na mne vůbec nezkoušejte! ![]()
SunEclipse bylo to pry uz skoro na konci, podrobnosti nevim, jestli by se dalo vratit.
Evaeva v ZOO taky do toho pavilonu nechodim!
Chtela jsem udelat dobry skutek a upect mame vanocni stolu. Ta debilni trouba tady z toho udelala placku ![]()
Kokoska no v zoo vůbec, ale tam je samotné nepošlu. Nemám ráda ani tu dřevěnou anakondu, jak je v pavilonu šelem na zemi.
Evaeva ja nemuzu hady ani na obrazku, fakt strasna fobie.
Kokoska tak to nakrájej na kostičky a obal v moučkovym cukru - budeš mít miništoly... nebo rozdrolit, něčím spojit a udělat koule, to klapne vždycky! ![]()
RoSa uvidim, az to vytahnu, jak moc placaty to bude. Ale klidne si to vezmu domu kdyby se ji to nezdalo, my sezerem vsechno. Uz jsem to doma delala mockrat a takhle to nikdy nespadlo. Dokonce je to mozna recept od tebe tady z nektereho vlakna, s tvarohem.
Jakémukoliv oddělení s hmyzem nebo pavouky v zoo se vyhýbám, zato vyhledávám expozice, kde volně lítají netopýři nebo kaloni. Ňuňu ![]()
Hm, zvirat se nestitim žádných, kdyz se bojím, je to spíš předběžná opatrnost před tvory, které jsou jedovaté nebo jinak nebezpečné.
Jen mi je nepříjemný had, když plaveme spolu v jedné vodě, třeba užovka v rybníce. Taky jsme se jednou koupali v rybníce plném kaprů,tak to bylo dost protivný, když ty lemry člověk nakopával. Ale to je spíš moje fobie z vody než že zvirat, jednou jsem měla panicky záchvat v Řecku v moři plném igelitových pytlíků.
Kokoska jo, ta je asi ode mě, je výborná... ze stejnýho těsta dělám i menší kuličky, který po vytažení z trouby natřu máslem a vyválim v moučk.cukru, je to pak jako cukroví... ale když už to máš upečený vcelku tak nevim, jak by to fungovalo...
continuity užovka v rybníce nebo v řece mě spolehlivě dokáže odrovnat! Přitom máme užovku doma v ložnici + na zahradě určitě taky, ale tam mi to nevadí :-)
Magráta je to vlastne fascinující jak se tam ten had dokáže rychle pohybovat, ale je to až nějaký atavizmis, děsivý, spojeny s draky nebo tak něco.
Evaeva Moje děti mají v zoo nejradši ty hady! Je málokteré zvíře zaujme, u opic si drží nos, že to smrdí, takže kouknout na žirafu, tygry a straduji si to k těm hadím potvoram a pak na hřiště:-D! Jako nemám to ráda, ale dělám že mi to nevadí:-D
continuity užovka v rybníce, fuj ![]()
Karja já se taky snažím to na nepřenášet, tak aspoň když se dá odstoupit a zásadně si nejdřív čtu popisky a až pak případně koukám do terárií. Ale když můžu, pošlu s nimi muže a čekám venku. V té stanici přírodovědců je to takový malý pavilónek bez dveří, tak šli sami.
continuity Tak s těmi pytlíky bych se asi utopila. Já pod sebou potřebuju mít hloubku, ideálně samozřejmě průzračnou. Když na mělčině hrozí dotknout se nějakých rostlin, dokonce i kamenů, panikařím a tonu.
RoSa dopadlo to blbe, zespodu je to pripaleny, protoze vnitrek byl porad nedopecenej, mam chut to zahodit. Psala jsem, ze sezerem vsechno, ale tohle je na hrane. Ty kulicky jsou dobry napad.
Sweet Potato ty jo, tohle mám taky, rostliny, kameny, lana od loděk,... To úplně nesnáším.
Evaeva Se šnorchlem to je lepší, vidím to.
continuity Tak s těmi pytlíky bych se asi utopila.
moc mi nechybělo, tahal ke odtama můj tehdejší manžel. Dokonce to bylo tuším na svatební cestě. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.