RoSa je prosim das mi recept? Ty stolovy kousky kupuje moje mama v Lidlu, rada bych to zkusila upect
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
711990 teď nejsem doma, ale kouknu na webu, jestli to nenajdu tam...
RoSa v pohode, ja se pripomenu:-) ale je to tvarohova stola teda?
jj, dává se tam tvaroh... kandovaná kůra, marcipán, rozinky....
711990 hele, ale ten Babica je dělal a to jsem si řikala, že je to dost podobný těsto, jako dělám štolu... a tak jsem to předloni vyzkoušela podle něj a byly moc dobrý! beztak ten recept někde ukrad´
jo a marcipán, když tam dávám, tak nakrájenej na malý kostičky
už ho mám! tady... ale kandovaný ovoce si dělám sama, z pomerančový kůry, tyhle barevný kousky mi způsobujou tik v oku
a pokud sháníte cukrářský droždí/amonium, tak ho maj v drogerii Teta, 100g za dvacku!
asi jsme tady už dost OT...
RoSa ok, diky:)
continuity Tak s těmi pytlíky bych se asi utopila. Já pod sebou potřebuju mít hloubku, ideálně samozřejmě průzračnou.
Zajímavý, mám to úplně naopak. Plavu dobře bych řekla, ale jak pod sebou cítím (ne-li vidím!!) hloubku, tak úplně šílím! V bazénu pečlivě hlídám předěl tý hloubky pod můstkama, v životě by mě na ni nikdo nedostal!
Potřebuju, nutně, si odlozit a nevim kde. - Nejhorší jsou kačeři.
černá káva nerozumím, ale tlapkám!
OliveOyl mě se v hlavě roji taky různé situace ![]()
černá káva Jejda. Napadají mne variace na okřídlené "kapříček nekouše, kapříček žužlá!"
Ale asi to bude spíš něco jako setkání s naštvanou labutí, akorát v menším?
No ona ta labuť ani nemusí být naštvaná. Stačí když máš jako dítě "geniální" nápad začít jednu krmit kousky rohlíku z bezprostřední blízkosti, když je zbytek hejna nedaleko
. Tak bych se vůbec nedivila, kdyby ti menší opeřenci reagovali v této situaci stejně. Ještěže mamka tenkrát pohotově zareagovala a vytrhla mi zbytek rohlíku z ruky a odhodila daleko, jinak by to moje dětská ručička určitě odnesla.
wendulka sambo takhle jednou chytil labuť na háček! Taky z toho neměla radost ani jedna strana, ale povedlo se mu to z ní dostat. Prý se to stává často, ony vyzobávaji to krmení -kukurici ty barevné kuličky a nejdou pořádně odehnat jak jsou ochočené.
Aha. To si to ani na Vánoce neodpustil?
černá káva Ah so, ti obvykle bývají celkem neškodní. Kam vám vlezli?
Sweet Potato Ale nevkezli. Jen můj manžel furt musel na nějaké kešky, takže mně bořil bábovičky ![]()
černá káva Tak to je ovšem horší! Hammmba mu, závislákovi.
Jiří Strach. A mám o jednu platonickou lásku míň ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025