Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Victoria
1414 příspěvků moje polička 25. února 2023 18:15

notna Platonické lásky nemám, ale překvapilo mě to. Ale asi by moc nemělo, on je bigotní katolík, má rád kardinála Duku, stárne, možná u něj začínají některé mentální procesy, že jako bílý muž musí chránit ten tradiční svět a vymezovat se proti těm "modernostem". To ego, že mám co říct a musím se vyjádřit k současným kulturním válkám, nabobtnalo i jiným:-)

Edit: Jen tedy ještě dodám, že pan Strach tímto schvaluje trestný čin. Zajímalo by mě, zda si to nebožák vůbec uvědomuje

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 25. února 2023 18:35

Victoria jj, to  je přesný s těma egama, on už je teda dost nalákal kovid a teď to jen pokračuje

Offline Victoria
1414 příspěvků moje polička 25. února 2023 18:37

Ounz Děkuji. Mě by tohleto zajímalo opravdu moc, hlouběji z hlediska psychologie. Co se těm lidem stane, že se najednou posunou do mnohých názorových extrémů. 

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 25. února 2023 19:09

notna tvl

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 25. února 2023 19:13

notna mě to nepřekvapuje, mám dojem, že mu hrabe už delší dobu. Ale mrzí mě to, ne že ne.

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 25. února 2023 19:39

Victoria no, ty co jsem mohla z blízka poznat já, maj většinou takovej velikášskej komplex a trpí představou, že jsou lepší než ostatní a děsně rádi se poslouchaj..

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. února 2023 19:40

Strach s tím tričkem je kauza stará tak tři roky ne?  Ale je to hrozný, vo tom žádná.

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 25. února 2023 19:53

Kan hm, cetla jsem to na ig....hrozny je to v kazdym pripade, Strach je idiot...jen mi teda uniká, proc to tam V. zverejnil az ted? Nejaka soukroma pomstička či co?

Offline Victoria
1414 příspěvků moje polička 25. února 2023 19:55

Ounz Ano, asi tak nějak to bude.

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 25. února 2023 20:07

stes protože s Weinsteinem proběhl další soud, byl uznán vinným z dalšího znásilnění. Teď by se všichni tihle Je sui měli vyjádřit, ale najednou je ticho.

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 25. února 2023 20:11

Pinot Noir aha, to mně uniklo. No tak to by měli, ovšem myslim, že  bude ticho po pěšině 

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 25. února 2023 20:48

Kan Vůbec nevím, já to vidím dnes poprvé.

Victoria S tou platonickou láskou to bylo trochu nadnesené, Stracha jsem neviděla v médiích strašně dlouhou. Oblíbila jsem si ho, když natočil Silver A. To jsem ho zaznamenala víc jako osobnost. Byl mi hodně sympatický. Přišel mi chytrý, pokorný. I jiné jeho práce se mi líbí. Jsem si při té fotce myslela, že je to fejk.

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 26. února 2023 06:14

Victoria my to probiravame v praci se starsim kolegou a ten si mysli, ze proste s temi modernostmi strasne tlacime, ze strasne vnucujeme spolecnosti, ze musi respektovat xy pohlavi, nesmi litat a dat si steak, musi pomahat ukrajincum atd. Ze jsme moc urputni a proto ti starsi bili muzove zaujimaji obranna postaveni, ktera bohuzel sklouzavaji nekdy az k duvere k dezinformacim. A taky bych ba to rada slysela nejaky hlubsi rozbor a hlavne co s tim

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. února 2023 09:49

baltik Doba se meni moc rychle, společnost se nestíhá adaptovat. Já se snažím "jít s dobou", neodmítat nového a naopak zkoušet. Ale trebabted s příchodem AI a chatGPT ... ruku na srdce, kdo z nás to stíhá. A to je podle mě převrat srovnatelný s příchodem internetu. Bojím se, ze přes veškerou snahu z nás milenialu budou zhusta za 10 let dinosauři a to celkove vidění světa se s tím taky sveze. Našim 68 pohlavím se příští generace vysmejou a my nebudeme ani chápat proč.

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 26. února 2023 10:06

MP Meri 68 pohlavi je moc holt na vsechny, se smeji i generace daleko pred Vaší, vizbaltik ,resp.jeho starsi kolega.  Lidstvo uz nevi co by....ale znásilnění melo mit, ma mit a melo by mit vzdycky nálepku prasarny a trest.činu a tak se k pachateli stavet.

Offline Janulik03
20073 příspěvků moje polička 26. února 2023 10:11

Ja som dinosaurus uz teraz, niektore veci nechapem, uprimne sa ani chápať nesnažím. A stale si myslim ze niekedy ten zdravy rozum je treba používať. Z mojho sukromneho pohľadu sa veľa kecá a malo robí.

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 26. února 2023 10:16

notna Znám ho od základky. Fakt jsi o nic nepřišla. 

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 26. února 2023 10:20

Victoria Někde snad vysvětloval (už tehdy, před těmi třemi roky), že tím vyjadřuje svůj obdiv (to nejsou přesná slova!) k umělci W. a jeho dílu. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. února 2023 10:24

MP Meri68 pohlaví nechápe ani část generace mého syna (16) a to i přesto, že spoustu takových mají ve třidě. Říká, že když potom jde o nějakou aktivitu, tak jsou akorát potíže a ani oni sami neví, kam se zařadit. U nich je to asi spíš nějaký druh rebelie, měla to každá generace, tak myslim, že i je, to časem opustí. 

A my máme a vždy mít budeme v počitači jen dvě pohlaví. Zadat to tam musíš, bez toho by nebyl výsledek a dokonce tam prostě zůstává to, s kterým ses narodila, ani po předělání (kterých tam máme hodně) se to nemění. Jsem zvédavá, kdy začnou stížnosti, protože zatím máme ročníky tak od 45 let a starší a ty to nijak neřeší.

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 26. února 2023 11:18

Renusatko sly udelat 3. zachody, kabinky apod....pujde i doplnit dalsi pohlavi do pc, to je to nejmensi, tim bych se nenechala ukolebat