Manuka to je ale uplna blbost
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
viktorka_od splavu já vím
Manuka Protože spousta lidí netuší, ani co znaméná svérázný.
Sweet Potato asi jo![]()
Manuka no tak to mě nikdy nenapadlo. Asi bych souhlasila s tim, že umění deeskalace tam není úplně rozšířené. Ale jistě bych to nepopsala jako vzteklý kraj, spíš, že jsou to lidi dost hrdí a dotkne se jich i něco co by člověk nečekal.
A já přiznávám, že ač jsem v Ostravě poslední roky denně, až na výjimky celý život bydlím kousek od ní, nikdy mu k srdci nepřirostla, žádné hrdé lidi tam nepotkávám, blbců je tam spousta, město je škaredé. Prostě ji nemám ráda.
A že je Ostrava kraj razovity, to je takové to Nohavicovo. Pokud tím myslí větší procento alkoholiků, tak má asi pravdu.
continuity Frázi "umění deeskalace tam (zde, kdekoliv) není úplně rozšířené" si s dovolením vypůjčím
ale zatím jen vystavit do vitrínky asi.
asi proste fakt narazil na blba...keď som s ním bola na výlete v Ostrave pred pár rokmi (brrr dodnes ďakujeme za zážitok
), tak to bolo v pohode.
Dneska v práci mi na schodech spadla naušnice a jako na potvoru do nějaký škvíry v konstrukci, kam se nedá dostat
Sere mě to nebetyčně, moje nejoblíbenější z bílýho zlata ![]()
Lama_z_Lana To je blbý. Nějakou údržbu, nebo správce budovy tam nemáte?
Kan no to máme, ale kvůli mojí naušnici to schodiště nerozřežou, no.
Lama_z_Lana je to hluboko? nedalo by se to vylovit třeba...nevim...na špejli dát žvejkačku a na to by se to nalepilo a vytáhlo?
mitford sister už jsem tam s baterkou a dlouhou pinzetou šťourala, ale bohužel ![]()
Lama_z_Lana Co vysavač? Já bych byla tak naštvaná, že bych si tu rozbrušovacku donesla svoji. Jak to má pro mne citovou hodnotu, tak je konec.
Lama_z_Lana Kan vysavač není špatný nápat!
Kan to bych mohla zkusit, ale je zapadlá dost hluboko ![]()
Než půjdu domů, ještě to tomu dám šanci.
Lama_z_Lana zkus zahnuty drat..jestli teda ma ta ta nausnice zachytitelny tvar ![]()
Lama_z_Lana achjoo. ale verim v dobry konec. Kamoska ztratila nausnici nekde v bazenu, volala na udrzbu a co myslis? byla tam. nasli ji ve filtru bazenove vody..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“