taky nemám ani tucha, jen jsem od přírody dost nedůvěřivá vůči prvoplánovým velkým vyjádřením ![]()
Krehutka já ten odpočet naprosto nechápu. co má být za týden? proč je nutné týden počkat?
taky nemám ani tucha, jen jsem od přírody dost nedůvěřivá vůči prvoplánovým velkým vyjádřením ![]()
Krehutka já ten odpočet naprosto nechápu. co má být za týden? proč je nutné týden počkat?
to je klasicka marketingova strategie, tyden se o tom bude mluvit, at uz zverejni, co zverejni.
no právě! příliš mi z toho smrdí politický marketing. jestli mají výsledkem být "babišojc kabelky" s velkým humbukem kolem, tak je to nechutná trapárna.
jediný smysl by mi to dávalo, kdyby to bylo součástí kampaně "svatý andrej vykupitel", kdy se proti němu v rámci tohoto webu jakože vyšťourá nějaká evidentní pitomost, kterou se ve svém mučednictví zaštítí.
Já jsem někde četla, že by to mělo být odhalení proti Babišovi.
těším se na rozuzlení mých kruciálních otázek jak na vánoce! ![]()
Podle mě tam bude velký kulový, ale fakt velký kulový, nic novýho. Jen se někdo nudil, pak tam hodí známý pravdy sesumírovaný dohromady, popřípadě nějakou inovaci hesla typu "je ten č--ák ještě prezidentem". Uvidíme, ale na tohle bych vsadila.
Hlavně bych nerada přišla o ty bonusové body, ze kterých jsem naposled zaplatila polovinu týdení dovolené v Tatrách. Kupodivu leckdo se nestydatě snaží získat lid podobnými akcemi. Dokonce i jeden hotel na Kypru mi posílal ještě asi 5 let po dovolené osobní přání k narozeninám.
A to máš naprostou pravdu!
Úplně stejně na tobě/lidu vydělává jak hotel, tak Babiš
Za investici jedné známky, no nekup to
Akorát ten hotel ti/lidu za tvoje utracené peníze skutečně i něco poskytne ![]()
já už jsem dál nechtěla rozdmýchávat další debatu, ale zareagovala bych asi stejně
z mého pohledu je to přesně to "nevidět dál než k zítřejšímu obědu"
![]()
V Čapím hnízdě jen člověka zaregistrujou a vyhodí? Nic mu neposkytnou?
Tyhle akce dělají všude, jistě sama máš karty z nějakých obchodů, knižního klubu apod., na které pak máš za určitých podmínek slevu. Jen ty objekty holt nevlastní Babiš, tak cajk, žejo.
Já fakt nehájím Babiše a jeho politické kejkle, ale tvoje reakce mi občas přijdou lehce hysterické.
" Jen ty objekty holt nevlastní Babiš, tak cajk, žejo. "
Ne. Jen ty objekty holt nedělají ministra a lídra politické strany.
Popis Babišovy cesty k Agrofertu.
Nejlepší ministr financí ![]()
http://finmag.penize.cz/ekonomika/323419-cesko-nema-druhe-nejlepsi-finance-v-eu
Reagovala jsem na tvou rozhořčenou větu "...Babiš jim pak posílá osobní přání a pozvánky na akce."
Nehodnotím, jestli minstr financí smí nebo nesmí provozovat hotel s fitkem, restaurací a co já vím ještě. Napsala jsem jen, že podobné chování je u obchodníků běžné.
A končím, už mě to dohadování nebaví.
Výborně, takže vyhrávám soutěž o poslední slovo
Protože se ještě nezdržím poznámky, že - na rozdíl od tebe - nevidím Babiše jako obchodníka, nýbrž především jako politika.
Na obchodníka kašlu, neb si jeho výrobky nemusím kupovat. Ale politik, který ovlivňuje náš život... tomu se nevyhneme. Tím hůř, když svoje kšeftařský manýry do tý politiky zatahuje. V tom je ten problém.
verim jen te statistice, kterou si zfalsuji sam?
velmi pěkně shrnuto působení bereše jako ministra financí tady
ne, že by se to průběžně neobjevovalo v médiích, ale takto pohromadě je to dost nas...namíchávací čtení
Hele v tomhle duchu s libovolnou obměnou se dá ztrhat skoro každej ministr a nejenom financí co tady posledních skoro 30 let byl, to před tím nekomentuju. Nikdy to nikoho netankovalo, jenom teď se všichni překřikujou kdo na co ukáže prstem a všichni jsou hned daňaři a ekonomové, Babiš pak lidem předhodí svoje čísla a zaháčkováno. Zajímaly někdy někoho před volbama makrodata Sobotky nebo Kalouska? Tohle fakt není něco co Babiše odrovná.
souhlasím, nemyslím, že by ho to mělo/mohlo odrovnat. jen ty chvalozpěvy jaký je NEJ ministr financí posadí zase zpátky na prdel reality. nic víc.
"Bereš" je překlep nebo nová přezdívka?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.