vono je taky otázka, co člověk od úřadu prezidenta očekává, já tu funkci chápu spíš dost reprezentativně a idealisticky (neporušuje ústavu, nemluví sprostě, neopíjí se na veřejnosti, nerozdmýchává nenávist, netáhne nás do Ruska ...) - jako fakt nejsem myslim náročná
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Prosím o více stesků na slovenskou politiku. Poslední dobou nejsem úplně v obraze, tak by mi to pomohlo.
Jinak při každé návštěvě na Slovensku se snažím udat našeho ministra Bereše (super jméno), jestli by ho jako nevzali zpět a zatím nikdo nechce. Možná bychom ho tady neměli tolik pomlouvat, nebo se ho nezbavíme.
jakoze takto?
Stretnú sa dvaja zbohatlíci:
- Ako sa máš? Dlho som ťa nevidel.
- Výborne, človeče, kúpil som si slona.
- Slona? Čo s ním?
- To je ti báječná vec. O kŕmenie sa nemusím starať, spasie mi trávnik, takže ho mám ako golfové ihrisko, umyje mi auto, deti sa s ním hrajú. No fakt paráda.
- To znie dobre. A koľko stojí taký slon?
- Tak väčšinou okolo dvoch tisíc, ale že si to ty, predám ti ho za tisíc.
- Len? Fajn, beriem ho.Stretnú sa po pár týždňoch:
- Teda ty si ma odrbal! Trávnik podupaný, stromy polámané, všade samé hovno, rozsadol mi auto, deti sa ho boja a žena sa chce rozvádzať!
- Škaredo hovoríš o sloníkovi, škaredo, takto ho nepredáš !
Přesně na tenhle vtip jsem myslela.
Tomu aby Zeman vyhověl, musel by se otočit naruby a trochu přešít, ale jinak vůbec nejste náročná ![]()
jsem si 100% jistá, že ani s jedním z těch ostatních kandidátů by se tohle nestalo
nekde jsem slysela, ze argument "ma penez dost, tak krast nepotrebuje" je na urovni vyroku "ten uz je tlustej, ten nam to nesezere" ![]()
A já někde zahlídla, že Kajínka můžem pustit, páč má už dost navraždíno (ergo už víc vraždit nebude) ![]()
Ono si stačí pozrieť pár slovenských novín, tých kauz je viac než dosť. Teda momentálne ich trochu zakryl tristný výkon našich hokejistov na majstrovstvách, ale aj tak sa jednému chce z toho denne zvracať.
Edit. A Bureša si nechajte, my máme agentov dosť
Mohli by sme ich vyvážať.
No jo, ale kdo to má stíhat, když nám naši čelní představitelé vyrábí několik novinových titulků denně. Jsem si říkala, že bychom tady měly politické okénko i z východní části parfumánie.
me je to fuk, ale nechapu ten moderni trend, kdyz se clovek uspesny v nejake oblasti zacne pokladat za vseznalka. tady se konkretne reziser stava ekonomem. mam v rodice velice uspesneho sikovneho podnikatele, ktery nevaha moji tetu dvoatestovanou lekarku poucovat o tom, jak je lepsi lecit deti.
to ze to jde sestrihat jsem jaksi tusila od zacatku, ale Babis pravost nikdy nepoprel, ze to takto neodznelo. nejdriv to nechtel komentovat a pak rekl, ze to byla provokace.
Třeskuplesku fronty v Tesku křídlazmýdla přiblý Richard na Čapím hnízdě
http://echo24.cz/a/wVq5R/babis-se-bude-loucit-s-ministerstvem-na-capim-hnizde-zahraje-krystof
Přiznám se nechápu co je na tom zvláštního?
Však on se neloučí na dlouho:-/
Příště bude Kramářovka
+ Mutziputzi ne, ne, ne a ne a nenene a fakt jako ne! ![]()
dámy, jsme sice v namíchávacím vlákně, ale hele neštvěte mě...! ![]()
Já ho tam nepošlu, čestný pionýrský, ale to je jediné, co ti můžu slíbit. Bane, ještě bych mohla zkusit podráždit osud nějakou sázkou, třeba, když jsme na té Parfumánii, když se Bureš po volbách nevrátí se štítem, koupím si "lavýbelku" a budu se s ní měsíc polívat. Bereš?
to je velmi seriozní dráždění osudu, to snad ani nemůžu chtít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my