"Babiš pak lidem předhodí svoje čísla a zaháčkováno"
Blbý je, že ta jeho čísla jsou poněkud vycucaný z prstu, jak se ukazuje ![]()
"Babiš pak lidem předhodí svoje čísla a zaháčkováno"
Blbý je, že ta jeho čísla jsou poněkud vycucaný z prstu, jak se ukazuje ![]()
přiznávám překlep, ale jako nová přezdívka by to taky sedělo, ne? ![]()
Tak ono to žiaľ dosť veľa ľuďom, ktorí ho volili nevadí. Koľko z nich si dá tú námahu, aby si to overili? Im stačí, že to povedal Babiš, tak to musí byť pravda. Máme takých pár volov v našom parlamente... a ešte väčších čo ich furt dokolečka volia ![]()
Stado volov s Fickem na čele. Len ho vidím je mi zle, len si pomyslím na tie miliardy eur je mi ešte horšie, a keď vidím v televízii s tou jeho aroganciou mam chuť utiecť niekam veľmi ďaleko.
Asi tak. Nič nefunguje, všetko je rozkradnuté, polícii sa nedá veriť, ísť do nemocnice je pomaly risk... A furt má voličov
. My máme teda v rodine pár ľudí, čo ho volili, takže žiaľ nemôžem povedať, že žiadnych nepoznám. Títo istí ľudia volili v minulosti Mečiara. Na argument, veď sa pozrite koľko peňazí prehajdákal a nakradol ti povedia, že všetci kradnú (asi odtiaľ to má Babiš...). To sa ani diskutovať nejak rozumne nedá s nimi = už neskúšam, poučená minulosťou.
Jediné plus je, že máme aspoň dobrého prezidenta. Teda ja ho pokladám za svetlý zjav slovenskej politickej scény.
Ja mam vo svojom okolí ľudí čo ho volili. Keď počujem tie argumenty chce sa mi kričať. Ja sa o politike nerada bavím, rada vyjadrím svoj názor ak sa niekto opýta ale hádať sa ja kvôli tomu s nikým nemienim. To ani ničomu nepomáha. A argument ze všetci kradnú mam najradšej. Hranol šikovne prevzal voličov po Mečiarovi, a ze ten mal voličský základnú veľkú. Bohužiaľ ja aktuálne nevidím žiaden svetlý bod na slovenskej politickej scéne. Poznám aj voličov Babis a, tam bol hlavný argument ze peňazí ma dosť ten kradnúť nepotrebuje ![]()
No jo, to je argument jak noha
. Nekradnúceho politika v našich končinách by som fakt chcela vidieť. Ako ja sa tiež o politike nehádam. Bola by to úplne jalová hádka a naviac neznášam konflikty. Ja len dúfam, že v najbližších voľbách im už odzvoní a že sa na scéne aspoň pár rokov neobjaví nejaký podobný výtvor. Aj keď teda takým Kotlebom sme si našliapli do iného problému... ![]()
"Jediné plus je, že máme aspoň dobrého prezidenta. Teda ja ho pokladám za svetlý zjav slovenskej politickej scény."
Jo, to jste měli - na rozdíl od nás - štěstí. Nebo lepší voliče ![]()
asi stastie, moj otec mu nevie prist na menu a to kedysi neznasal Meciara a teraz toto.
preco to robi fakt neviem, ja sa s nim o politike radsej nebavim.
Neviem čo rozhodlo :) Možno sa ľudia zľakli, že keď bude Fico prezidentom, premiérom sa stane Kaliňák (tak sa hovorilo vtedy) a skončili by sme ako v Rusku, kde sa po skončení vládnuceho obdobia len prestrieda prezident s premiérom... a potom zase a zase, až kým nepomreli ![]()
tak já si ale o Schwarzenbergovi opravdu myslím, že to dělá proto, že má rád svou zemi a má dost hluboce zakořeněnej pocit, danej i výchovou, že by se zemi mělo zodpovědně sloužit. Aspoň to dost výrazně prostupovalo všema možnejma rozhovorama, co jsem s ním kdy slyšela. Už dávno, dávno před volbou a i po volbě.
nekde jsem slysela, ze argument "ma penez dost, tak krast nepotrebuje" je na urovni vyroku "ten uz je tlustej, ten nam to nesezere" ![]()
jojo, taky jsem se dlouho smala. jinak nepatri to sem, ale zrovna trenuju psani vsemi deseti, takze tu ted moc psat nebudu, dokud se to nenaucim rychleji. zatim mam co delat, abych stihala praci ![]()
to sem tuhle psala někam Muci :-D
no ale tady se trénuje docela dobře, ne, to psaní všema deseti? ![]()
nekde jsem slysela, ze argument "ma penez dost, tak krast nepotrebuje" je na urovni vyroku "ten uz je tlustej, ten nam to nesezere" ![]()
Presně. Přičemž čím víc peněz, tím vyšší výdaje na to, aby se je udržel.
tojo, ale vis, jak mi ted trva, nez natukam pracovni mejly? produktivita ve sklepe, jak tu rikaji ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.