Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato To jsou krásný fotky, normální obraz!!
Garfie Jo, krásné fotky byly bolestným za 4 stupně nad nulou a vytrvalý déšť.
A můžu ještě jednu radost? Dítě čtrnáctileté mi včera řeklo, že mi to sluší!
Sweet Potato To chápu, já vidím, i co je za tím, neboj!
Dítě
Přežila jsi to ve zdraví? ![]()
Sweet Potato To jsou krásně podzimně depresso fotky
. Ale letos ať jsou Orličky prosluněný! My se tam taky někdy musíme vrátit, nevylezli jsme na Králickej Sněžník.
Po dvou měsících mi konečně opět zapojili pračku. Vypadá to, že zas budeme žít jako normální lidé ![]()
bram 2 mesice?! Jsi zena hrdinka!
moora A teď si představ, že jedna známá, takto matka čtyř malých dětí, po několika týdnech bez pračky naznala, že už ji nechce, anžto ji prát v ruce baví!
![]()
Je jenom jedna domácí práce horší než mytí nádobí. Kdo uhodne která??
Potěšilo mě počasí a otevřené restaurace. Po několika měsících jsme mohly opustit s kolegyní jídelnu v práci, s nepříjemným klimatem a jít se najíst a popovídat si v klidu
.
Kupodivu tam zůstalo jen nepříjemné jádro a všichni se raději uklidili jíst někam ven.
Čtyři dny jsem teď strávila odpoledne procházkou a kávou na zahrádce. Už bych moc chtěla, aby to počasí vydrželo.
Sweet Potato A dobrovolně prát v ruce už nikdy nechci. Ani to nádobí na chalupě mě nebaví mýt.
Renusatko Taky jsem byla s kolegou konečně venku na obědě, super to bylo! Počasí na víkend asi bohužel nevydrží, má pršet (aspoň budu moct vo sobotu spát), ale snad už bude teplo aspoň.
Pocasi je nadherny,a byt ve svatek v praci je taky fajn.![]()

andulka01 Na víkend bych potřebovala opak. Klidně chladno, ale nepršet
. Musíme už konečně uklidit zahradu u chalupy kvůli realitce a nedá se tam žádný víkend jet a udělat to
.
Renusatko my mozna pujdem po praci zitra nekam na kafe. Uplne se bojim to psat, abych to nezakrikla.
ale tesim se moc!
prat pre štyri deti v rukach
ja tu prekladám už mesiac jeden sveter, ktorý by som potrebovala oprat v rukách a nie som toho schopná
A dnes mi urobil radosť piknik v parku s kamoškou, a moje dieťa nás nechalo aj si super po kecať
Dcera se dostala na odvolani na gympl!!!!! Strasny nervy! Snad se dnes konecne po nekolika tydnech vyspim....
Emerald Tak ať se jí tam líbí ![]()
Dnešní počasí
Vůbec by mi nevadilo mít takovéhle celé léto:)
A i to dnešní... nádhera, teplo, ale pořád svěže a krásné světlo... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my