Barbora Krejcikova - bojovnice![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu to je od tebe tak krasne (myslim ten plakat)![]()
tina plakát s miminkem?? Myslím, že to je to pro někoho možná až kýč, ale mně to přijde hrozně dojemné, uvažuju, že si je na památku nechám udělat i pro sebe, i když jsou holky už velké. Prostě na památku...
marieu no, me by to potesilo strasne moc a urcite bych zaslzela
tina na vánoce jsem takhle podarovala bráchu s přítelkyní a byli nadšení, rodičům se to taky noc líbilo. Kamarádka nebyla až tak nadšená, ale zdálo se mi, že už spíš řeší, kam ho umístí- je opravdu velký...
To je moc hezké. Máme to s manželem dost podobně, jezdí pro mě do práce 3x týdně, ačkoli mám tramvaj za rohem.
Povedlo se mi ulovit prakticky nenošené cosácké červené kokony s krátkým rukávem v mojí velikosti. Dnes dorazily a jsou ok
.
tina jo!
Zkouska z akordeonu u mladeho pana za jednicku s hvezdou, to je tak super, jeste pred par mesici na to neumel nic![]()
Luna to je vážně super!! Baví ho to? Strávila jsem v prostředí lidušek, soutěží a hudebních škol skoro 20let, ale v dnešní době mě to nanejvíš příjemně překvapuje, že děti pořád ještě chodí a hrajou. A akordeon je parádní volba.
marieu Takhle: pokud hraje Minecraft a ja mu reknu, ze ma jit cvicit, tak jeci, ze ho to nebavi
Ale jinak si myslim, ze jo. Hlavne mu to asi jde. ![]()
Luna to očividně- s takovým pokrokem ![]()
marieu Zušky mají plno, tak to asi baví i dnešní děti
Evaeva to je jedině skvělá zpráva
marieu Je fakt, ze nektere obory jsou nacpane. Chtela jsem klavir, ale bylo plno a akordeon jsem jen tak "na blind" zkusila a hned mi volali, ze ho berou. A ma naprosto suprovou pani ucitelku, nedavno jsme byli i v kostele na koncerte jejich zaku a byla to pecka. Je to fakt super nastroj.![]()
Luna to je úplně nejvíc nejlepší- kantor, který dokáže motivovat a pracovat s dětmi
to vám moc přeju!
Velké překvapení, velká radost ![]()

Catherinne To je ale super dárek, jestliže slavíš, tak blahopřeju!
Catherinne woooow zavidim a gratuluju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY