Jo a ještě jsem se stavila na místě, kde jsem se učila lyžovat. Před 30 lety. Furt jsem si na to myslela, nechtěla jsem tím otravovat kohokoliv koho furt vozim, protože to místo má význam pro mě.

Jo a ještě jsem se stavila na místě, kde jsem se učila lyžovat. Před 30 lety. Furt jsem si na to myslela, nechtěla jsem tím otravovat kohokoliv koho furt vozim, protože to místo má význam pro mě.

continuity My jsme od loňska věděli, kde se najíst a musím říct, že jsme se speciálně vrátili na dvě místa, právě kvůli jídlu. Je pravda, že o zdravém stravování to teda nebylo
.
Renusatko já jsem tady poprvé a i kdybych věděla, já jídlu trasy většinou nepřizpůsobuji. V nejhorším si uvařím v kempu, i když dnes úplně nezbyla síla a musela stačit česnečka se sýrem od včerejška. Moje dnešní kalorické tabulky jsou - 2000kJ a to jsem dala velkého birrela a kofolu.
No vzpomněla jsem se slzou v oku na kamaráda, který absolvolal 14 dní lezeni na Kaukazu na brkaši v prášku. ![]()
Na vodě je taky krásně

Catherinne To je paráda, kde to seš? Normálně jsem o tom začala taky uvažovat, ale říkám si, že bych mohla chodit jedině ráno a to nikdo na vodě u nás není, a já mám přece jen respekt, kdyby se mi něco stalo, ať mě někdo vytáhne:-D
Catherinne ty by si mala robit reklamu. Vsetko co robis vyzera lahko a radostne. Normalne by si ma aj na vodu dostala
Karja kup si k tomu plovací vestu. Na tiche vodě se ti celkem nemá co stát, navíc k tomu máš mít lanko, kterým ses připoutaná. Vepředu můžeš mít pripnutej lodacek s telefonem, kdybys volala o pomoc.
Navíc to prkno je tak rychle, že tě nikdo nedoplave.
continuity Tak na rybníce asi jo:-D. Tak za rok, koupím to v zimě, až to bude levné. Já mám teď hodně veci v plánu nakoupit v zimě:-D Do toho Vánoce, to nebude pěkný:-D:-D
Tady je klid, ale hic. A krásně

continuity Renusatko brrr krásné! ![]()
Catherinne při pohledu na tu fotku mám stejnou chuť to zkoušet jako Karja
. Vypadá to parádně ![]()
...beránci :)

marieu No, já tiše priznavám, že o paddleboardu uvažuju taky, ale chybí mu vodní plocha. Nechám si zajít chuť.
Je to teda do přiznání, ale já ten paddleboard nikdy nezkoušela. Po téhle diskuzi to budu muset zkusit, až se naskytne příležitost, když vás to všechny tak baví![]()
Buchlovske hory. Samé stromy.

Evaeva my sme to skúšali minule leto, boli sme na bicykloch ja, muž aj dieťa a išli sme okolo vodnej plochy a požičovne paddleboardov, tak som dostala spontánny nápad, že to vyskúšame. Požičali sme si rodinný paddleboard...no muž ma snáď nikdy nepreklinal tak, ako vtedy
ale mňa to teda bavilo
betsey
a to na tom vydržela i dcera?
Evaeva vydržala aj keď mala tendenciu sa na tom premiestňovať a muž mal hysaky z toho, že spadne do vody, aj keď samozrejme mala záchrannú vestu
Myslím, že tento rok by to dala už v pohode, len by to nemohlo trvať príliš dlho, to plavenie
betsey to já bych se možná taky bála, aby syn nespadl do vody. Ale třeba by se mu to líbilo.
marieu No já mám ráda všechno s vodou, jako bezdetna jsem chodila třeba třikrát týdně plavat:-(. Voda je pro mě takovej relax, i se na ni dívat;-). Takže je mi jasny, že by mě to stoprocentně bavilo, ale pak by mě asi přestala bavit jedna a ta samá vodní plocha to jo.
Evaeva keby som bola na ňu sama, tiež by som sa bála, ale ja som ju nonstop strážila a muž padloval
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.