Hele jaká reklama na mě vyskočila na parfu. To je náš Dan ![]()

Hele jaká reklama na mě vyskočila na parfu. To je náš Dan ![]()

mnum Pinot Noir notna marieu našla jsem na youtube všechny díly, je to teda ve slovenčině, ale tím líp. Stačí zadat do vyhledávače Teta seriál a máte to tam
nellielovett to je panečku celebrita! ![]()
bram já ho mám celý uložený, a jinak než ve slovenštině ani neznám
Napadlo mi: je v češtině i česky tá úvodní píseň? (Čo by bol náš svet bez strašidiel, kto by ich rád raz neuvidel? Noc tajomná je najlepší čas, veď strašidlá tie bývajú v nás
)
mnum vůbec nevím, jestli je to nazpíváno česky, řekla bych, že ne. Ale já mám pocit, že ta úplně původní verze byla česko slovensky. Že čeští herci mluvili česky. Nebo si to pamatuju blbě? Pak to bylo i předabováno celé do češtiny, ale to je strašný, to se nedá poslouchat.
bramMyslím, že to v mém dětství šlo v tv ve slovenštině. Musím se na to kouknout. Dík.
nellielovett Ty máš psa celebritu ![]()
Na pěkné reklamě je.
Jo, pohádka Spravedlivý Bohumil, akorát já mám knížku s ilustracema V.Karla, vydání r.1971
Tu mám, a na některý ilustrace (na tuhle hlavně) jsem se bála až podívat!
My dnes byly fotit kalendář. Teda jen Růža. Já aspoň asistovala, ale ona je tak zlata, že vůbec neutikala. Rozená fotomodelka.
Pak procházka z Řep k rybníku pod Zličínem a završil jsme to nejlepším smažákem v okruhu 50 km na Bucku.
Den jako korálek. ![]()

Dadoo No ale to jsou krasavci všichni. ![]()
jsem nějak neměla co, ale dnes toho je dokonce víc!
ráno jsme zjistili, že máme za poslední tři měsíce asi o čtvrtinu až třetinu větší spotřebu vody, což by teda nebylo nic radostnýho, ale! nejenže se nám povedlo vypátrat, čím to je, ale dokonce to půjde celkem snadno napravit a nebudou z toho žádný škody![]()
chlapi se pustili do úklidu sklepa a předělávky dílny a chlapečkové fakt pozitivně překvapili, jsou schopní samostatné mužské práce a tak, vyklidí, rozeberou, naloží, odvezou, sestaví smontují.. no prostě velcí kluci![]()
celkově moc hezký a příjemný den, po delší době bez stresu a dnes budu spát i bez prášku, uplně se těším![]()
Pokaždé jsem ji přeskočila, ale pak jsem se k ní fascinovaně vrátila. A bojim se jí pořád!
Lav jé, to je mi povědomé,z které knihy to prosím je?
Lav Dagmar Berková![]()
A tomu přeskočím, ale musím se vrátit a zírat úplně rozumím. Takhle přesně jsem to měla se všemi hororovými pohádkami a ilustracemi. Nejvíc ilustrace Cyrila Boudy k Andersenovi. O dívce, co šlápla na chléb. Znáte? (Teď asi neusnu)
Sweet Potato Neznala jsem, ale uz se mi to asi podarilo vygooglit. ![]()
Dadoo to je úžasná fotka, nechápu jak se je podařilo naaranzovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.