Karja mám to prakticky stejně. 3x týdně jsem plavala naposledy teda na škole...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja ja som tiež strašný vodný živel, baví ma na vode čokoľvek, alebo láka. Veľa vecí som ešte neskúsila. No a keď sme pri mori, z mora prakticky nevyleziem od rána do večera. Chcela som si ísť kedysi robiť aj kapitánsky kurz, snáď sa k tomu ešte niekedy dostanem
betsey hm, to bysme se museli vystřídat, máme ještě toho menšího. Tak děti dostane tatínek a já popluju sama;)
Evaeva tak to je úplne ideálne riešenie ![]()

Dneska Jizera i s pejskovou, skvělý to bylo!
continuity Trasy jídlu nepřizpůsobujeme, ale jelikož už jsme tam byli několikrát, tak na každé trase jsme schopni mít olíbenou restauraci, kde víme, že dobře vaří. Tentokrát to ještě ke všemu bylo i obráceně. Bylo nás 6, takže jsme se domluvili, kde si co chceme dát a dle toho zvolili trasu v okolí. Máme to tam prolezlé už dost, ale pokaždé se dá ještě najít trasa, kudy jsme nešli. Protože to pro všechny byl víkend bez dětí po 18 letech, tak vařit nikdo nechtěl
. Chalupa je na naprosté samotě a vede z ní jen jedna cesta, tak vyjet jsme někam museli pokaždé.

To je pěkné, kdepak to asi může být?
Na tatově poli je taky hezky

Mha toto je ![]()
Asi to proseco a predtym opalovacka

dzizisketa Poznáváš louku? ![]()
Je nezapomenutelná ![]()
Vilemina odkud a kam jste jeli a bylo dost vody? Jizeru mam moc rada.
Už jen necelé dvě hodiny je mezinárodní den líbání, tak to neprošvihněte!
My sme mali cez víkend v Beskydoch tiež krásne

Mrakoplas krásná fotka! V Beskydech jsem dlouho nebyla, budeme to muset napravit.
Evaeva ja už dva víkendy po sebe, len iná lokalita :))
Mrakoplas Možná jsme na sebe někde narazily a ani to nevíme
. Krásná fotka. Ty výhledy jsou tam krásné.
Renusatko no ja dúfam, že ma tam nikto nespoznal, mali sme s deťmi aj dosť perne chvíľky
(alebo skôr oni so mnou!)
Karja jezero Lhota
Janulik03 ty jsi milá
Všem kdo by to chtěly zkusit, zkuste to! Je to skoro tak úžasné jako běhání ![]()
Stabilitu získáte rychle, v nejhorším párkrát spadnete do vody. Doporučuji ten paddleboard vyzkoušet normální, ne rodinný, ten se fakt hůř ovládá. V Karlíně je i nějaká půjčovna, tak třeba půjčit na víkend a vyzkoušet. A my už se chystáme na nějakou řeku, až opadne ta napršená voda. Jo, je to boží, jděte do toho ![]()

I piknik si na něm uděláte

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články