Maureen Kaloni v zoo jsou super!![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
dynda s těma nemocema to tak žhavé u českých netopýrů si myslím nebude, spíš aby nekousl. záchranné stanice a dobrovolníci co se starají o netopýry, co se probudili, případně jsou handicapovaní, je berou do rukou běžně.

Taková blbost, ale zvedlo mi to náladu.
Pinot Noir
To je teď můj nejoblíbenější, taky jsem se tomu smála asi tři dny!
Pinot Noir ten si vytisknu na ledničku!
Tak obecně divoká zvířata vždycky byla rezervoárem nemocí a parazitů. Tím neříkám, že by na to člověk musel hned umírat.
Byla jsem na malinké procházce na procecco a v rámci rehabilitace ramene jsem pomalými pohyby vyžehlila 4 košile
Dnes mi udelalo fakt velkou radost, ze jsem poprve vylezla sestku obtiznost na prvnim konci lana ![]()
Lilly_Ku venku? Každopádně blahopřeji ![]()
Lilly_Ku No teda!
jsi dobrá
Pobavilo mě finále skoku do výšky na olympiádě - doteď jsem nevěděla, že když jsou na konci na prvním místě dva se stejným zápisem, můžou se domluvit, jestli se budou o zlato rozeskakovat nebo jestli se budou udělovat dvě zlaté medaile...Kluci se objali a začali slavit ![]()
Mohučanka to bylo super, taky jsem na to koukala :)
Mohučanka nee, jen na venkovni stene. Trenujeme na turecko, kam vyrazim na konci srpna.
Ale ja teda venku na prvnim zatim nic tezsiho nelozim, jsem fakt dost srab a desne dlouho mi trva, nez se otrkam :D
Mohučanka bylo to moc hezké. Nejde to ve všech disciplínách, ale tady jo.
A moc se mi libil závod v trojskoku žen.
Mohučanka to je skvely, taky to slysim poprve!
Lilly_Ku gratuluji!
andulka01 continuity dekuju :)
Ja bych mu to taky hrozne moc prala, doufam, ze mu to nepokazi lezeni na rychlost a ze to da!
Lilly_Ku ta kombinace je hrozná, rozhodovat se bude asi v boulderu. no budou to nervy ještě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články