Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato k tomu jsem četla hezkou hlášku :
Nevíte někdo, proč se mistrovství Brna v trapu hraje v Japonsku?
![]()
Me pobavil Kostelecky. Pry na trap uz je stary, ale v 60 jeste muze strilet skeet. Tak neni vsem dnum konec. Mimochodem vypada vyborne, pekny chlap.
Jos a je to temer soused. Vlastně oba![]()
Mulen Tak to tam u vas bude velky
.
Jak jsem si ve stěžovacím vlákně odložila s držkopádem, tak tady musím napsat, že jsem opět poznala, jak jsou lidé ochotní pomoct. Stírali mi krev z čela, zvedali mě že země, dali mi vodu a kapesníky, chtěli volat sanitku. To jsem teda zatrhla, ale spousta dobrých lidí ještě žije ![]()
Catherinne
to je hezké. Já jsem si právě říkala, co na to kolemjdoucí. Ať si brzo fit!
Mulen zatím mě sbírali vždycky, nikdy se naštěstí nestalo, že by s otočenou hlavou procházeli
Catherinne vždy ma nesmierne poteší, ak nie sú ľudia ľahostajní a pomôžu.
A už je o niečo lepšie?
milacka není, je to spíš horší
, ono se to všechno rozleželo, spala jsem asi tři hodiny na gauči, do patra by nevylezla. Furt jsem se bála, která kočka mi přes ty nohy přeběhne. To bych si asi cvrnkla do trenýrek
Catherinne och, tak snáď od zajtra bude lepšie, myslím na teba![]()
Catherinne každý den to bude lepší. Až přejde to nejhorší. Foukam na dálku. ![]()
![]()
Ja si jen představují, co by dělala chudák Agáta Hanychová, kdyby se jí stalo to, co tobě. To by bylo snad na mimořádné přerušení TV vysílání ![]()
Pohádka o Prskavci a Krpálkovi. ![]()
Sweet Potato Kvůli K1 jsem přijela pozdě do práce a stálo to za to
no a Krpálek je třešnička na dnešním dortíku, fakt ![]()
A taky mám moc velkou radost z tenistek, finále je prostě super.
A to ještě nejeli rychlostní kanoisti ![]()
A jinak Vltava byla moje nej, včetně posílání lodí vlakem a následném hledání na nádraží v Lenoře, jestli už dorazily. Také cesta vlakem a pochopitelně plavba na těžko, tenkrát ještě s klasickým lodním pytlem. Ještě složité balení, protože se kromě kytar a houslí vezla i klasická basa
. A je to teda už více než 40 let... Pak byla velká mezera přes 30 let a hop na divokou vodu do Slovinska a Rakouska
...
tihle Francouzi
LesMarinsDIroise
andulka01 Letos jsou to fakt hody. Akorat u toho tenisu uplne nevim, kolik hracu olympiadu odpiskalo, ze je pro ne "min". Treba z chlapu...Ale stejne je to letos jeden pribeh za druhym. Az dojemne to je. A vsichni o parnik pred zbytkem
. Jeste jsem zvedava na Adama Ondru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články