Mha Sweet Potato a jak se o nej šabnete? Ktera si necha borce a ktera hackovane potahy?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska Já jsem skromná, nechám Mze i borce i potahy a spokojím se jen s autíčkem.
Kokoska Já jsem pochopila, že tenhle chlápek je jen na štrykování, pokud ho nechceš pro manžela, ale zase vypadá sympaticky.
brrr ja se o nej nederu, nepolezu do zeli Mze a Bramburce!
Ale děvčata, přece se nebudeme hádat. Brambůrka auto, Kokosce chlapa, je zručnej, do domácnosti ho využije a já si vezmu ty zbylé hmotné statky.
Tak kolena jsou dobrý, dobrý, dobrý ![]()
Když se budu cítit, tak ten půlmaraton za 12 dní můžu běžet ![]()
Catherinne
Držím palce!
Panenka děkuju, zatím je to přání, moc jsem si ten závod chtěla užít a zároveň se pokusit překonat osobák, ale teď klidně doběhnu poslední
Catherinne Taky držím pěsti štěstí! ![]()
![]()
Catherinne Jj, priority se můžou měnit. Ale hlavně abys byla brzo fit a mohla užívat života. Když to půjde, nepohorší ti to a užiješ si to, bude to fajn.
Catherinne Tak ať ti to vyjde a hlavně už žádný pády! ![]()
Catherinne paráda, držím ti palce, ať ti to vyjde a jsi v a fit
Catherinne ty jsi tvrďačka, já ti věřím a držím palce ať všechno vyjde. ![]()
Catherinne
mam radost s tebou..!
Mě dnes potěšily krásné záhony u zastávek tramvaje na Vltavské. Je to dost hnusné místo, ale ty kytky tam jsou krásné ![]()
Pinot Noir to poteší aj mňa, ak vidím v meste nové záhony.
Catherinne si silná žena, máš môj obdiv a nech ti to vyjde![]()
Veľkú radosť mi dnes spravilo znovuobjavenie krásy J ai fait un rève clair...![]()
Tá vôňa je tak prekrásna! Nechce sa mi veriť, že som ju mala možno rok, možno aj viac zabalenú ešte v celofáne a dnes som ju našla v komode a otvorila.
Páči sa mi ešte oveľa viac ako kedysi. A mám stovkový flakón!!!
Řetěz náhod nás dnes opět dovedl na kouzelná místa - vzali jsme děti do Zoo Lešná, vláčkem jsme dojeli dál, než obvykle a objevili překrásný skleník Yucatán. Před vchodem do zoo nás děti při cestě ven dotáhli na pouť, kde jsem ke svému překvapení vsedla na ruské kolo, snad 25m v průměru. Shora- poté, co jsem se odvážila otevřít oči- jsme zahlédli poutní kostel ve Štípě. Dojeli jsme k němu, nahlédli do krásně zrekontruovaného interiéru a před kostelem na infotabuli zahlédli fotku nedalekého zachovalého větrného mlýna. A to bylo dneska- přes všechno předchozí viděné- to nejpěknější. 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články