Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity jezisi kde?![]()
711990 no zatím to postupně naskladnuji k něčemu nejsou ani fotky, bude to mít určitě i potten and panen, ale dráž. já to vezmu z porzellantreff.
Za mě byla TOP ta první kolekce a toto ji hodně šlape na paty.
continuity to je fakt krasne
continuity Ale když kupujes tyhle talíře, tak to znamená, že se blíží vánoce ![]()
brrr já jsem si právě vcera rikala, že uz se na to vsechno těším. My si léto letos fakt užili, myslím, že si nemůže nikdo stěžovat.
včera jsem se vracela z lesa za tmy a mělo to něco do sebe. Cvrčci,voní ten podzim a tak. ![]()
crazydaisy spíš to tu začíná, ale směr Doksy, Bělá prej daleko lepší.
continuity Ale! Veverky!
continuity Kačenky!
continuity Zase!! Komu myslíš, že tím prospěješ? ![]()
Já se letos na Vánoce taky už těším, navíc jak měly být letos na druhém konci světa, tak mám pocit, že budou tak nějak "navíc". (ty jo, to je drsný, teď mi došlo, že vlastně s odletem letos už vůbec nepočítám!)
Sweet Potato Jsou i sýkorky, ale to jsem už raději nedávala. ![]()
Další do sbírky milých espézetek.

A před chvilkou ta nej.

Moje prvorozená vnučka a dcera, která těch 36 hodin zvládla statečně a s grácií jí vlastní. Za to já byla úplně rozložená na atomy, ale to fakt nešlo ustát v pohodě, šílený to bylo. Za to teď si užívám štěstí a sladký pocit úlevy strašně intenzivně.
Viatori gratulujem
!!!!
Viatori gratulace!!!![]()
Viatori gratuluju!
A užívej úplně novou dimenzi života.
Viatori Gratuluju!
Viatori moc moc gratuluji ![]()
continuity ja tyhle podzimni nikde nevidela, jsou krasne. Doma mam vsechen porcelan bily, ale tady bych byla ochotna udelat vyjimku. Kde ze jsi to objevila?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články