Lav ehm...Nikam. Barvim a cesu sama. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna super vlasy a jestli jsou samodomo, tak jsi fakt hvezda jasna..!![]()
Luna ohromný
, ty máš těch talentů teda taky mnoho...
Tak se dostalo i na naše město a všechny (i moje) oblíbené podniky zde:
https://www.stream.cz/kudy-foodie/ty-nejlepsi-snidanove-vafle-najdete-prave-tady-64217017
Jen na Putovní pražírnu zapomněl...
(A nedávno byl i Hradec...)
Když cestuju po republice, tak se Hejlíkem řídím a nikdy jsem nebyla zklamaná, akorát poslední dobou, jak kavárny a restaurace krachují a mění majitele je nutno si ověřovat. Napálila jsem se v Tišnově.
To jsi dobrá!
Můžu se, prosím, zeptat, co používáš za barvu.? Mě láká zkusit přeliv, tak jestli můžu risknout něco z obchodu, nějakou značku...
...ahaa, díky![]()
Karja To je proste zazrak v krabicce. Udela, co potrebujes![]()
Luna Mne farbí v poslednej dobe vlasy manžel.
Už sa mi nechcelo nechávať u kaderníčky toľké peniaze za farbenie. A ide mu to celkom dobre. Používam farbu syoss čokoládový odtieň, ale určite skúsim aj tú, čo odporúčaš. ![]()
zaplatila jsem si hodinu kurzu inline bruslení. ne že bych neuměla bruslit ale s bržděním to bylo trošku problematicky takže jsem se bala jezdit sama. bylo to úplně super!
viktorka_od splavu
suuuper, ja chci taky, kde, kde? Taky neumím brzdit, ale jinak mě to moc baví. Zrovna dnes jsem zkoumala off-road inliny, když jsem viděla jak to vypadá a kolik stojí, tak jsem to zase zavrhla :) Musim se naučit brzdit!
nonemy tady https://www.inline-akademie.cz/ za to petikilo to rozhodne stalo, urcite jdi do toho
viktorka_od splavu Děkuji! Půjdu. Ježiš, já mám tolik plánů, ještě čas kde na to brát :) ale toto chci už dlouho.
Pozvala mě jedna holka na svoje osmnactiny:-D. To je takový milý, že jo?
Není to ani moje příbuzná, je to sousedka mého kamaráda:-D. Asi půjdu, začíná to už ve dvě, děti by mohl vzít někdo na hřiště.....:D
Ty máš pro ty mladé lidi opravdu pochopení ![]()
Já si to ještě s tou výměnou puberťáků rozmyslím. Zvlášť jak jsi psala, kde bydlíš, pořád jsem měla představu, že někde u Děčína.
Dnes jsme měli u nas akci Zažít město jinak.
Starší navyrabela štěstíčka, které všechny prodala a utržené peníze věnovala na Světlušku. ![]()
Teď jsem to poslala.
Dcera se zaregistrovala jako dárce kostní dřeně. Hrozně chtěla jít hned na své osmnáctiny dát krev, ale ze zdravotních důvodů na to ještě nedošlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články