Luna To je hezky a vlastně se vůbec nedivím, taky bych brala na vytvarku úču jako jsi ty ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna to je kraasne ![]()
continuity
Musí (!) mít čtři hodiny v bazénu pro klasifikaci?
To je nějaký drsný, ne?
Renusatko Hradec je super!
Luna to je hezký! ![]()
Garfie no já vůbec nevím, co je to zas za pravidlo. Vždyť to záleží na počasí, jestli budou moct plavat ( bazén mají venkovni vyhřívaný). Ale pokud v lednu nebude přezkoušení z plavání v tom venkovním bazenu, tak to snad zvládneme ![]()
Lama_z_Lana my jsme tam byli na kongresu, takže čas byl večer a občas nějaké vyběhnutí, když nás některé téma nezajímalo. Průvodce kolegyně měla, ale nikam daleko jsme jít nestíhali. I tak jsem nadšená![]()
notna Sweet Potato
Děkuji za pomoc při hledání mého já.
Lepší tymbyldink než parfu není.
Není zač ![]()
Obrázek z flight radaru. ![]()

Krásný dlouhý běh ve vedru završený poslední 3 km brutálním slejvákem. Nit nezůstala suchá, boty budu sušit 2 dny, ale bylo to boží...

Catherinne a je to videt, vypadas strasne stastne:)
tina no, to já umím, když je to dlouhý ![]()
Nevím kam s tím, ale moc to doporučuji k přečtení. Celkem srozumitelně vysvětleno vo co kráčí v dnešní kyberkriminalite. Ten chlap fakt ví, o čem mluví.
continuity Hele, na co jsme narazili v SF

Někteří byli nadšeni velmi. Byla jsem ráda,že v neděliu Lucase nikdo nebyl, aby nás vyhodil

brrr no ale toto! ![]()
Kluci jsou zcela spořádaní
brrr Teda ale oooo!
Sweet Potato continuity Za zamknutými dveřmi bylo vidět spoustu dalších. Vůbec jsem nevěděla, že Lucasfilm sídlí v SF, narazili jsme na to náhodou.

brrr podle me by vas nevyhodili, naopak byste mozna vydyndali prohlidku:D
continuity musela jsem si poposednout...
rasaNori No,oni u toho dost hlučeli. A ještě to provolávali nějakou zkomoleninu z tábora, která zní dost arabsky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články