Ignis asi je laka vune (mimochodem je to desnej puch
), ale je fakt ze tolik motylu jsme tam jeste nemeli.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Nevím, kam s tím - shrnutí archeologického výzkumu DNA našich předků.
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/cechy-v-pohybu-migracni-vlny-historie
Bezdětný víkend jsme si s mužem hezky užili! Nic extra jsme teda nedělali, ale byli jsme na večeři v centru města, ráno vyspávali,.. A po třech letech jsem byla v sauně! Tchýně taky nevypadala zničeně, tak doufám, že to nebylo naposledy![]()
Nádherný víkend v Poděbradech
. To město je moje srdcovka.
Báječný hotýlek hned u Labe, skvělé procedury, nejlepší kombinace ever, bezvadný personál, včetně maserek a kosmetické.
Procházky, kavicky, vypujcena kola a projížďka na Cidlinu, a to město.. Živé, veselé a útulné. Dědečkove na lavičkach, rodiny, sportovci. Milí a usměvaví lidé. Prostě živé městečko, ne lázeňský skanzen.
Byly jsme několikrát ve Varech i Mariankach, ale tady jsme se cítily naprosto nejlip.
A to počasí.. Poděbrady prostě ![]()
![]()
![]()
Dadoo jo jo, Poděbrady jsou na ![]()
Do podebrad si urcite udelame vylet, pry je to tam ted moc hezke.
Jinak ja teda nedam dopustit na Marianky, ty lesy kolem
. A fascinuje me ta architektura, vse takove velkolepe, uplne si predstavuju ten wow efekt, jaky to muselo delat, kdyz tam prijel v roce 1890 nekdo odnekud z venkova.
Gatita Poděbrady jsou krásné! A trávu tam sekaji robotické sekačky, takže kde jsme se zasekli na půl odpoledne? ![]()
Malenge no přesně! Na kolonádě, ten největší trávník, jezdily dvě. A kolem postavaly rodiny s dětmi a děti koukaly! ![]()
Dadoo to byly nějaké vzorné děti! Náš na nich chtěl jezdit, to jsme si vysvětlili, že fakt ne, tak je aspoň naháněl ![]()
Dadoo Do Poděbrad teď budeme pár let jezdit pravidelně na měsíc. Letos jsme tam byly za lockdownu, tak se už těším, až pořádně poznám všechny kavárny
. A v prosinci jedeme na víkend.
Jsem velká holka. Vyzkoušela jsem v Tescu Scan&Shop a dobrý. ![]()
Akorát zatim nevim, jak scanovat třeba rohliky.
Sweet Potato rohlíky mají kód nalepený tam, kde je bereš. Já to nemám moc ráda, protože tam moc nechodím a asi kvůli tomu mě vždycky vyberou k té kontrole
Takže z úspory času je naopak ztráta.

Dnesni skoleni mI delalo velkou radost
clothilde no to je nadhera ![]()
clothilde no teda![]()
clothilde Nádhera!
clothilde to je nádhera! to jsi dostala?
nonemy to jsem sama vinula ![]()
clothilde to je krasa!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články