Dalia Ty tvoje vlasy vypadají tak zdravě a šťavnatě.
Barva je úplně super.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu čtu, že Tě to mrzí, ale rekonstruovat je peklo a stejně to jako nové nikdy nebude.
Dalia Ty tvoje vlasy vypadají tak zdravě a šťavnatě.
Barva je úplně super.
Děkuji.
Já s nimi nic moc nedělám. Ani fén nepoužívám. Po umytí je jen rozčešu a nechám volně uschnout.
Dalia Zkoušíš taky světlejší barvu? Máš to moc krásné. Já si užívám aspoň malinké vlnky na konečkách.![]()
marieu postavit nový dům je rychlejší, levnější a bez nervů a komplikací. Vím, o čem mluvím. Chápu, že ta citová vazba je silná, ale uvidíš, že to pak bude lepší. Napadá mě zkusit si zapamatovat nějaké prvky, které máš ráda a které jsou pro babiččin dům typické a zkusit je zakomponovat do domu nového. Ale víš co.. důležité nakonec je s kým bydlíš. A vy si to uděláte hezké v jakémkoliv místě. :)
oboje vlny Luna i Dalia jsou
. Já teď sklouzla ke stylingu fénuju hlavou dolů, hlavou nahoru a odcházímz koupelny. Není čas ptát se, kdo je kdo..
marieu to jsi i tak dobrá, já rozdělám bobek/cop co jsem měla v noci, projedu hřebenem, lehce nalakuju a jdu ![]()
Luna Ano, chci světlejší, než jsem měla. ![]()
super! máš to krásné!! Mnohem lepší, než když jsi to měla na krku vystříhané![]()
![]()
Miru Děkuji.
Nechávám to už růst.
Dalia Máš nádherné vlasy a tie farby!
Musíš mať perfektnú kaderníčku.
bram To je uzasny pristup, zakomponovat prvky z babiccina domu. Sestrenice predelavala dum po babicce, no nezustal z nej kamen na kameni, ale schovala si babiccinu kliku do kuchyne. Je uplne obycejna, desetiletimi a mnoha mnoha lidmi ohlazena, ale stejna uz se nesezene. Kdykoliv k nim jdu a vezmu za ni, ucitim ji v dlani a vsechno se behem mžiku vraci. Chvile, kdy jsem na ni konecky prstu horkotezko dosahla, rozevlate prazdniny plne smichu u reky a u dobrot, kdy se klika netrhla, ohen v kamnech, vune frgalu i probrecene vecery nad nestastnou laskou. Je to jako kouzlo :)
ankou To je nádherně popsáno. Já mám z toho chlíva zakomponováno okno a to prosím přímo v kuchyni.
ankou To je moc pěkný :)
ankou to je krasny ![]()
Biely kvet Jaruško, děkuji. ![]()
Ale musím přiznat, že ke kadeřnici už rok nechodím. Nechávám to růst bez jakýchkoliv odborných zásahů.
Budeš spokojená. U nás je TEN dům uz zatopeny, já bych tam stejně nebydlela. Tehdy mi to vadilo moc, ale už je to hodně let. Nakonec mám filozofii, že ty opravdu blízké lidi si nosíme navěky všude sebou, lhostejno, kde jsme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články