Sweet Potato Evaeva Kokoska Janulik03 Catherinne betsey mnum ďakujem za seba aj malého. Zatiaľ som videla len fotky,je úžasný ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ta píseň i celí S+Š jsou moje srdeční záležitost! Ještě si proti trudnomyslnosti pouštím Vyvěste fangle![]()
pecka krásne správy! Tebe nech sa dobre býva a synovcekovi veľa zdravia a šťastia do života želám ![]()
pecka To je krásný, moc gratuluju :-).
pecka gratuluju :)
pecka gratuluju! Ať se ti krásně bydlí a synovečkovi hodně zdraví ![]()
pecka gratuluji![]()
pecka gratulace k bydlení a malému hodně zdraví!
Ja uz mam tyden radost z motylu co k nam letaji na kvetouci bractan
pecka to je hezky! Obema moc gratuluju..
Liesel to je úžasné ![]()
Dnes je mezinárodní den zvonů. Tenhle je z kostela Sv Jakuba Staršího v Kunraticích. Pochází z roku 1927, původní byly sňaty za 1.sv.války. Zvony byly 3, ale v r.1944 byly druhé dva odvezeny.

Asi jsem zahlédla Catherinne na závodech v Liberci
, doufám, že se jí u nás dobře běželo
Albertina dnes, kavárny, bary, architektura, prostě Vídeň, naprosto nadhernej den!
rozarka jé, to je hezký, běželo se krásně, vybíhali jsme ze startu úplně poslední, protože muž si šel ještě odskočit a měl to akorát s výstřelem
a nakonec jsme dali o osm minut lepší čas než loni s čímž jsem fakt nepočítala ![]()
Počasí parádní, lidé usměvaví a největším překvapením bylo, že do cíle se běželo přímo, bez toho do kopce obíhaného náměstí. A ještě jsme se parádně najedli v Budvarce a šli se projít do ZOO

Catherinne počasí vyšlo, i když ten vítr byl dost nepříjemný. Já tě viděla těsně po startu, ale v cíli jsi mi nějak proklouzla. Jojo, letos byl ten doběh na náměstí určitě lepší.
rozarka pro diváky zima, pokud nestáli přímo na sluníčku, ale na ten běh ideál. A sportovci děkují divákům ![]()
Vilemina ach! Albertina každý advent několik let po sobě, káva s Grand Marnier a buchterl u Hawelky a chlebíčky a osminka bílého naproti u Trzesniewskiho ❤️❤️❤️
Liesel to je nádhera, moc krásný motýli a ještě tolik pohromadě
marieu o adventu tam jezdím taky moc ráda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články