Co Vám dnes udělalo radost.?.
letfenixa ale teda urobilo mi to dnes vážne radosť ![]()
betsey To je skvělé! Tak ať jí to nadšení vydrží :)
betsey taky bych někdy potřebovala vědět, co si myslí. Ať jí to vydrží! U nás je to jako na houpačce, ale ranní scény už se nekonají
Kafe pro Jeremyho Ironse (tyjo, asi si vezmu dovolenou a budu courat po Praze, já ho chci taky potkat
)
andulka01 to je hezké i bez toho Ironse ![]()
Po prichode z prace som bola vytrhnuta z trudnomyslnosti
. Navyse bolo to uvitanie naaranzovane tak aby mi nan padli oci hned ako vojdem. Som dojata.
Janulik03 to je hezky ![]()
Janulik03 to ti preju, pryc s trudnomyslnosti!
Kokoska rada by som preposlala ![]()
Janulik03 dik :)
Ify No, ja mam kontakt jenom na tu pani na okna, vlastne ani nevim, jestli nahodou nedela i pravidelne uklidy, jak to u nas zatim neni aktualni. Je ze Strelic, tak jestli je to zhruba vase lokalita, muzu ti ho poslat SZ.
Moc děkuji za odpověď a můžu poprosit o SZ?
Ify Jasne, posilam ![]()
Dnes je den stromů.

Janulik03 To je moc hezký :-).
Já jsem si velmi bolestivě zablokovala krk a nemohla jsem se dovolat k doktorovi. Navíc jsem byla objednaná ke kadeřnici, tak jsem řešila, jak mi spláchne vlasy. Pak jsme se zakecaly, já zaklonila hlavu přes umyvadlo jako obvykle a ozvalo se strašné křup... a bylo po bolesti, odblokovala jsem si to sama :-). (To, že jsme se zakecaly podruhý a ona mě zapomněla ostříhat, je už slabší :-)).
999
ty brdo zo zaciatku som sa o teba zacala bat ni a potom typicka TY
este aj ten krk si napravis sama
.
999 Krk teda mazec! Ovšem teda kadeřnice, co tě zapomněla ostříhat je TOP! ![]()
Akorát tyhle křupnutý samonápravy maj dost tendenci se vracet. Blokaci krku mám teď čím dál častěji - svou blbostí, moc práce, žádnej pohyb. No a myslíš, že s tím někam jdu? ![]()
Janulik03 Že bych se ještě sama ostříhala? :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články