Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 17. října 2021 13:17

Gatita To te naštve. Jak k tomu není ten muž přirozené tak to stejne akorát tak každej navrh změny boli. Hele dneska říká sambo něco, že to je nechutný to kočičí zradlo v kuchyni (dáváme jen kapsičku či granule a hned to sežere), tak jsem se na něj jen podívala a neřekla nic, ale myslím, že v tom pohledu bylo vše:-D:-D.

Paní bych si určitě podržela, ono právě že za tebe odbyde to surování udela hrozně moc, i když se to nezdá. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2021 13:24

Karja my se taky střídáme, malý má pořád teplotu, takže ven fakt nemůže. Akorát že ten, co má vycházku, musí vzít to starší dítě:)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2021 13:28

Gatita té paní se určitě nevzdávej! Až budeš chodit do práce, ta organizace okolo nebude tak složitá, prostě bude chodit, až budete všichni pryč.

My o někom na úklid periodicky mluvíme, ale pořád nic. Ale až začnu pracovat, určitě někoho obstaráme. Mě by to moc času neušetřilo, protože tomu úklidu moc nedám, ale zvýšilo by to kvalitu bydlení, donutilo by mě to aspoň posbírat ty krámy:)

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 17. října 2021 13:28

Evaeva Jo, to mi nevadí, jedno dítě žádný dítě:-D. Ale nám se teď zesynchronizovaly a při druhé a třetí vlně byly nemocné nastejno. V té první se prostřídaly a to byl opruz, to byla malamala doma fakt týden zbytečně a pak ji to začalo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2021 13:29

Karja jo, já si včera ten čas se starším užila.

Online Kokoska
34771 příspěvků moje polička 17. října 2021 13:38

Karja to je hezka naladova fotka. Sazava, nebo nejaky mistni tok? A kdyz te nikdo nevidi, jak neco jis, tak se to nepocita!

Offline continuity
42824 příspěvků moje polička 17. října 2021 13:38

Fakt dobrý článek o strojovém učení a co si pod tím vlastně dnes představit. Vhodné i pro laiky. 

Offline Myrtila
5305 příspěvků moje polička 17. října 2021 13:48

Evaeva Tak u nas prave ja mam dite a manzel uklizi  coz teda neni spatny, ale za me bych vic brala, kdyby uklidil nekdo jiny a oba jsme meli diky tomu cas na neco jineho. I kdyz aspon za ta okna jsem moc rada, ze to skousnul, i kdyz ted na to druhe myti jsem se ho teda uz neptala, to jsem spis oznamila

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2021 13:52

Myrtila tahle varianta je taky možná. Koupelnu muž klidně uklidí, ale na okna nebo generální úklid řekne, že radši někoho zaplatí:)

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 17. října 2021 14:13

Kokoska Sázava;-). Bohužel mě viděli a zapredli se mnou hovor těžaři dřeva. Ale jak to bylo v jiném vlákně, oni na kouřové pauze a tak já si taky musela neco dát, když nekouřím, že jo;-). 

Online Kokoska
34771 příspěvků moje polička 17. října 2021 14:43

Karja no to je jasny, tos musela

Offline Ify
138 příspěvků moje polička 17. října 2021 16:25

Torrah Zina Myrtila 

Prosím vás, není náhodou někdo z Brna a okolí, kdo by mi doporučil někoho na úklid? Stačí mi alespoň 2x do měsíce. Za případné kontakty moc děkuji.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. října 2021 19:31
Reakce na Karja:

Ušla jsem asi 5 km (a sežrala jednu Rittersportku, ale jednak je v názvu Sport a jednak je to limitovaná edice s karamelizovanou madli, takže se to nepočítá.)

​hamba ti, pokusitelko. Ja o cokoladu sice dvakrat nestojim, ale karamelizovana mandle zni hodne lakave

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 17. října 2021 19:40

Torrah není nic lepšího. Chodí mi slečna jednou za 14 dní(teda teď mi odjela na měsíc pryč), zkraje jsem se trochu jako styděla, že jsem jako líná(páč kolegyně furt doma pracujou), ale je to.úžasná věc!!!! Plus mytí oken - teď jich mám 25 a na to teda morál nemám. Fakt jedna z nejlepších věcí v poslední době(a prechod na poloviční úvazek)

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 17. října 2021 19:56

moora Hele nebylo to úplně to, co jsem od toho čekala, určitě bych po tom podruhý nesáhla. Měla jsem si koupit normálně Milu:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2021 20:19

Vilemina pětadvacet oken, to jseš zámecká paní, ne?

Offline Mha
příspěvků moje polička 17. října 2021 20:56

Karja

Mila

Kurnik, kam já vlezu, tam je jídlo. 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 17. října 2021 20:58

Evaeva no,jsme dle památkářů případ typické malomestske zástavby konce 19.stol., jednopatrový dům, jen jsme vrátili okna do původních otvorůp.s.jsme bohužel městská památková zóna a spolupráce s památkářema je tu opravdu velice špatná...

Offline Gatita
8603 příspěvků moje polička 17. října 2021 21:57

Karja ha ha, ten pohled si umim predstavit. Ja mam teda domacnost na hrbu komplet, ale muz aspon nic nenaznacuje, ze "by se melo". On me spis naopak vybizi, abych taky nic nedelala, ja to teda parkrat zkusila, ale nefunguje to. No jsem zvedava, co se doctu, jestli nejakou perlu, dam to do rodinneho vlakna. Protoze mam dojem, ze ta delba bud bude fair, nebo efektivni. Myslim si totiz, ze kdo vari, mel by na to nakoupit a uklidit pak kuchyn atd...Ale hlavne se bojim, aby se on pak nechtel delit o prace na podzimku! Mne totiz zas vetsinou upadnou ruce sotva prekrocim prah domu smerem ven. 

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 17. října 2021 22:03

Gatita No já tyhlety práce venku taky nemam ráda, doufám, že naopak mě nebude nic naznačováno. Ale myslím, že bude, ta naše budoucí čtvrt je taková budovatelská a sambo už to taky chyta, s ním se nedá už o ničem bavit furt jenom nějaká manuální práce a co kdo jak má a jak my to máme....Ježíš to jsou pro mě takový kraviny, v životě jsem se na to u nikoho nepodívala. No sumasumarum myslím, že mě to dožene a budu jednou vertikulovat nebo jak se to říká.