andulka01 Mohli si vybrat ze 17 podtemat. Hlavni tema bylo Udrzitelny rozvoj. Posilame to do souteze.
Adolf je super, je to docela velky format a ten kluk reagoval na letni pozary v Recku.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Luna Prosím Tě a na co reaguje ten Itači? Ten zachmuřený týpek s čelenkou. Jen mě to zajímá, doma teď anime jede ve velkém.
brrr Itachi jeste neni hotovy. Ten kluk si ho vybral jako hrdinu, ktery bude zachranovat nejake neprijemne situace. Zatim se tvari tajemne, ale ja mu verim, je hrozne sikovnej.![]()
Luna Tak to autorovi držím palce, ať se mu to povede.
Dneska jsme měli se starším synem moc hezké odpoledne. Byli jsme v divadle, na Staromáku, v kostele, v kavárně. Je to už velký kluk, dá se s ním dělat dost věcí, sleduje mě, když jdu před ním. Opravdu velký rozdíl než jít někam s oběma. Nejlepší zážitek podle něj teda byla návštěva candy storu, a to jsme skoro nic nekoupili, a zjištění, že v našem blízkém obchoďáku vyměnili autíčko za vrtulník.
Nechala jsem si uklízecí firmou umýt okna a uklidit dům. Jsem naprosto nadšená, protože mám uklizeno a nebolí mě záda a celej člověk. Určitě u toho zůstanu a budu je objednávat pravidelně.
Torrah moc zavidim ![]()
Torrah moc závidím a prajem, je to super.
Ja som to chcela urobiť, kým budem v pôrodnici a muž so staršou u svokrovcov, aby sme prišli do čistého a upratané ho bytu a muž nemohol rozdychat, že by nám niekto cudzí siahal na osobné veci ![]()
betsey tak ať na to muž dohlédne, až budeš v porodnici.
betsey tak uklidi muz? Vsak na osobni veci sahat nikdo nemusi, kdyz umejou okna a podlahy a vycisti treba kuchyn a koupelnu. Co tam mate osobniho navrchu, muze manzel nacpat do nejake krabice a pak zas vybalit.
Taky bych rada nechala umyt okna a udelat nejaky uklid, jenze ted, jak jsem stridave doma a u nasich, mame doma dost binec a asi bych mela pocit, ze musim nejdriv uklidit, nez tam pustim uklidovou četu. ![]()
Torrah My jsme si nechali poprve umyt okna na jare a taky uz nechci jinak, je to bozi!
Pani jsem se rovnou nahlasila ted na podzim, a az prijde, rovnou si ji zamluvim zase na jaro.
betsey No, to je podobny i u nas, manzel taky nechce nikoho na uklid, i kdyz ja bych teda chtela treba jenom 2x mesicne na vytreni a takovy hlubsi uklid koupelen a tak, ale presne, nechce nikoho ciziho do domu. Uz ta okna dost rozdychaval. Ale zase si teda tu velkou cast uklidu vzal na sebe, abych nemusela po celodennim litani kolem ditete jeste vytirat 2 patra a tak.
Myrtila já okna taky už nemyju jinak:) Muž teda souhlasí se všemi takovými nápady, protože druhá varianta - on pohlídá děti a já uklidím se mu líbí mnohem míň.
U nás myje okna muž
máme vysoké stropy a okna do výšky, bojím se a firmu ani jeden nechceme. Stačilo, že nám paní na úklid poškrábala podlahu...teď
bych paní na úklid potřebovala jak sůl, ale ta naše první už nepracuje a pak už to nikdy nebylo 100% a nebo nastal nějaký problém.
K nám paní na úklid chodí a je to super. Trochu paradoxně začala chodit v době, kdy jsme byli s penězma hodně na štíru a většinu víkendů v té době jsme trávili pomocí rodičům a prarodičům rozstrkaným po celý republice. Ty, kdy jsme nikam nemuseli, byly vzácný, a tím spíš jsme je nechtěli trávit úklidem. A když jsme to poprvé vyzkoušeli, tak jsem se dohodli, že když to jenom trochu půjde, tak na paní na úklid vždycky nějak vyděláme.
Podzimní vycházka a čisteni hlavy bez doprovodu 
Ušla jsem asi 5 km (a sežrala jednu Rittersportku, ale jednak je v názvu Sport a jednak je to limitovaná edice s karamelizovanou madli, takže se to nepočítá.)
Karja Tomu říkám relax! Na mě tu ta sportovní čokoláda s mandlemi čeká taky, nechám si ji na odpoledne, až půjde dítko na procházku s tatínkem.
Karja pěkné, včetně čokolády! Já mám dneska službu u maroda, navíc starší řádil jako čert, takže čekám, že nejpozději zítra taky lehne.
Ja jsem s pani na uklid na vazkach. Jedna k nam chodi jak zminuje Myrtilacca 2x mesicne, ale se dvema detma a muzem na stalem HO mi to prijde jak kdyz plivne. Efekt nevydrzi ani hodinu a ja kvuli tomu musim dost naorganizovat rodinu, abychom ji moc neprekazeli doma, a jsem nakonec skoro stejne unavena, jak kdybych to delala sama. Ruzne se tam mota kolem obeda a je to cele nejak nesikovne, az si rikam, jestli by nebylo lepsi si tech osm stovek usetrit. Ale asi si ji podrzim, v zime nastupuju do prace a vzhledem k tomu, ze domacnost je na mne od A do Z, tak kazda pomoc dobra. A je super, ze kdyz se mi nechce surovat koupelny, vim, ze ona to pak udela a barak nebude uplne zasly. A taky to na ty muzske funguje psychologicky, nez prijde, aspon posbiraji z podlah to svoje haraburdi. Kdyz uklizim ja, ani se nenamahaji. No cele me to stve, uz mam zamluvenou knihu o E.Rodsky o spravedlive delbe prace. Ale pocitam, ze me to akorat nastve:)
Evaeva No víš co, on sambo stanovil se svojí mámou ten léčebnej program zahrnující několik dní pobyt výlučně doma:-D :-D a uznal, že to sama nemůžu dát, takže je s nimi dopoledne a já si vyrazila dvakrát už na takovej ranní vejslap, je to fakt náboj do zbytku dne. Tak uvidíme, snad to bude držet i další dny:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články