Co Vám dnes udělalo radost.?.
Hodila jsem pár polen do krbu :-). Pomalu mi vyhořívá kyslík, nalila jsem si víno, tak dobrou :-).
999 to zni ponekud morbidne
(vyvolalo to ve mne asociaci "spi sladce, jitusko")
moora :-)) Vidíš, to mě nenapadlo :-).
999 to vyzera na prijemny vecer a vidim ze kysliku si nakoniec mala dost. Pekny krb inak.
U nas je rusno vsade hracky obaja su u nas az do pondelka. Ze by sme nieco upiekli zajtra?
Maly satanek nas umori ![]()

Kora senzacny strom ![]()
continuity aaach kiezby aj tu
letfenixa je krásný, ale působí na mě trochu smutně, jak tam tak osamele svítí uprostřed té vody

ta je moc krásná, náladová..
dneska se překonali mí rodiče- v tom dobrém, ovšem! Muž s dětma je stále ještě v izolaci, mladší byla doopravdy nešťastná, že za námi Mikuláš nepřijde, smlouvala, že půjde za Mikulášem ven v roušce... tak nám přišli zcela bez domluvy udělat Mikuláše pod balkon. Tedy za Mikuláše převlékli mou 83letou slovenskou babičku! Je malinká, kulaťoučká, měla vysokou papírovou čepici se zlatým křížem, mohutné vousy nastříhané z rolované vary, na sobě světlý župan obrácený naruby, aby na něm nebyl vidět kytkovaný vzor, přes trup měla namotaný světýlka na baterky v kapse a hůlku, se kterou chodí jí omotali alobalem. Přišla se zvonečkem v ruce, bylo to kouzelné... a děti byly nadšené ![]()
edit vymazalo se mi:
Kora strom je krásný a zjevně se u něj nemůžou sdružovat lidi ![]()
999 máš parádní krb
, doufám, že jednou, snad... budu mít taky nějaký.
marieu to muselo byt kuzelne ![]()
marieu No to je krásný, ale!
marieu Skvělá babička!
marieu vánoční zázrak![]()
marieu uplne to vidim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články