Garfie To je skvělá momentka!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie to je krasny! Mne se tyhle velky soudrzny rodiny mo libi, nebo ty vazby na spoustu kanaradu. U nas to nikdy nebylo, nasi nejake blizke pratele vlastne ani nemeli a s pribuznyma jsme se vidali jen obcas.
marieu to je krasny mikulassky zazitek, myslim pro obe strany. Do konce roku se jeste uzijte, co to pujde, on z takovych zazitku pak clovek zije docela dlouho, ty krasne vzpominky pomuzou. Snad uz to pristi rok bude lepsi.
Garfie to je krasna fotka , a ano chaos musi byt ![]()
Garfie Krásný, úplně mě to rozesmutnilo, jsem právě přemýšlela,že už se nesejdeme tak často, nejmladší generace odrostla, a tak trochu se rozutekla, a další generace zatím v nedohlednu. S těma malýma dětma jsou ty rodinné sešlosti úplně nej ![]()
Garfie To je úplně nejkrásnější chaos!
Závidím.
Garfie vypadá to pohodově![]()
Janulik03 to je hezké ![]()
Moc se to povedlo!
Janulik03 To má krásnou atmosféru ![]()
A já ještě přihodím originální ptačí krmítko, které stvořila neteř! ![]()

Garfie Krmítko je super nápad!
A na té fotce rodinného chaosu si to fakt užíváš (jestli jsi to ty s tím pohárkem něčeho dobrého).
brrr Všichni si to užívali!
V záběru je jen malý zlomek osazenstva...
Mám radost, že vyšel tradiční předvánoční víkend v Praze u kamarádů se všemi dětmi (teda potomky, děti to už nejsou). Hlavním bodem programu byl Prison Island.
Doporučuji i v této době. Bylo epidemicky naprosto bezpečné, protože za náš skoro tříhodinový pobyt v neděli dopoledne jsme se potkali s jedním cizím týmem na 2 min. u vchodu. Hrály asi další 4 týmy, ale o těch jsme věděli jen z obrazovky.
Nelíbilo by se to vašim dětem? continuity Sweet Potato Garfie
Do Stížností nepůjdu, ale je mi fakt líto všech provozovatelů volnočasových aktivit a stánkařů, kteří si vybrali nesprávné náměstí/nesprávnou část. Když vidím, jak nahoře za Vaclaváku nebo na Havelském jede typický vánoční trh, tak je mi do breku za ty ze Staromáku, Míráku a všec malých měst a městeček, kde radnice nezorganizovaly přes víkend "farmářské trhy" nebo "zimní jarmark".
Makara Dík za tip.
Sweet Potato mám teda jestě další dvě ozkoušené atrakce - Tepfactor a Futurento.
Úspěch u dospělých i dětí zaručen. Užívá si to i moje ne příliš sportovně založená kamarádka. Následně hlásí nějakou tu modřinu (z Tepfactoru i namožené svaly), ale na další akce jde zase.
Makara V Tepfactoru děti párkrát byly, Futurento jim plánujeme.
Co se ti líbilo víc, F. nebo ti vězni?
Makara To vypadá skvěle!
Včara jsme místo adventních trhů zašli na výstavu. Art Design Fashion a Jiří Pelcl Design. Plánovali jsme jen takovou kratší prohlídku a nakonec jsme tam strávili asi tři hodiny.
Vánoční to vůbec není, ale instalace v hale je vlastně i vánoční

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my