eM Včera Brno, Husa na provázku a výstava byla prodejní.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Na FCB sleduju Photographize a někdy mě prostě dojmou...

andulka01 tohle je hodně povedený..
andulka01 to je parádní fotka
continuity Zrovna tohle je malba, oni postujou i jiné formy umění. Někdy trochu kýče, ale většinou moc zajímavé věci.
Nejen dneska- radost ze čtení na dobrou noc pro děti. Děti z Bullerbynu byly hit, ale zrovna tak je baví "Prázdniny u babičky", stejně jako jsem tu knížku milovala já. Navíc mě baví to dramatizovat a měnit hlasy a pak je u toho pozorovat... ještě lepší, než když jsem ty knízky četla sama.
marieu my cteme deti z Bullerbynu ted a malej to hrozne proziva:)
U nás máme vánoční strom uprostřed přehrady. Fotka není moje, nebylo kde zastavit, ale málem jsem naboural jak jsem udiveně zírala ![]()

tina naše holky taky! Fakt mě baví pokukovat po očku zvlášť po tý starší a vidět ty výrazy ve tváři ve spojistosti s textem, doopravdy si to hrozně užívám!
úspěšně složená zkouška na ZP ![]()
SunEclipse to uz nebudes potrebovat lopatove komado![]()
![]()
Makara to nepotřebuju obecně, jsem šťastně rozvedená ![]()
Ale lopatové komando beztak slouží jen k zahrabání chotě/samba poté, co ho dáma v amoku ubezdušila ![]()
SunEclipse Ja si tak nejak tu lopatu predstavovala jako multifunkcni nastroj - napred vzit po palici a pak zahrabat
.
Co te baví vic - puska nebo pistole? Ja nejradeji devitkou na panacky. Ale uz jsem dlouho nebyla. Teda naposledy v laserarene s detma, a to jsem si pak rekla, ze vickrat ne, protoze mi prislo blby strilet po svoji holcicce.
Makara v mládí jsem střílela závodně pistoli- a chci to zkusit znova ![]()
SunEclipse tak preju pevny postoj a presnou musku. To budes souperit s moora ?
Počasí! Už jsem to slunce potřebovala.
SunEclipse gratuluju! Základní Poslušnost se může hodit. ![]()
SunEclipse aby pri tom nezobudila deti, ze?
Mmch gratulujem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články