Sweet Potato To je hezký adventní příběh ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 dekuji!
Sweet Potato to je hrozne hezky..!![]()
A moje radost: včera jsem měla narozeniny a sambo mi dal lístky na jeden koncert Pražského jara.
trochu jsem si to přála, ale nečekala!!
("Co hrajou? Tadyty jména, to jsou asi sólisti, ne skladatelé." - "Už nevím. Vybíral jsem to ale nějak podle sebe... asi Wagnera, myslím..." - "Tyjo, budu tomu rozumět?" No, podívala jsem se do programu, ten "Wagner" je Janáček, Strauss a Hindemithův violový koncert.
)
Včerejší koncert ZUŠ. Vždycky mi to zvedne náladu, skvělí učitelé, šikovné děti, ale včera nějak obzvlášť
.
Aranel krásný dárek, všechno nejlepší ![]()
Aranel Dodatečně vše nejlepší!
Aranel asi Wagnera, myslím
Tak vše nejlepší!
Bezvadný dopoledne s kamarádkou, kdy jsem toho namluvila, co jindy asi tak za celý týden a navíc dospěláckou řečí!:) Daly jsme si kafe/čaj, koláč, společně ukuchtěný oběd a mladší děti nás v podstatě nepotřebovaly, zabavily se spolu. Předaly jsme si i Ježíška a byl to strašně hezký čas, který jen nakonec trochu pokazil telefonát ze školky, že její starší dítě jde z jedné karantény po dvou dnech ve školce zase do další.
tina Počkej, ty chodíš takhle hezky oblečená a upravena a máš nějaké - cituji ,,mladší dítě,,. Prosím tě, jak je mladý. Napiš že předškolní, nebo zítra ztupím rejc, až se půjdu zkusit do té zmrzlé země zahrabat! Tak proto věčně chodíš do těch kaváren, já myslela, že tam chodíš pracovat, ale ty tam chodíš s tím děckem, co ještě ani nechodí do skolky. Jdu na to, vyhloubim to prostě jinak!
(Jinak ten den ti hrozně přeju, hezky se to čte;-))
Karja jjj, mladší je předšk.....olková. Dík a doufám, že jste měli řádně promrzlo, chyběla bys nám tu![]()
Sněží
Ale aspoň tady v Lískovci dopravva stojí. Do práce jsem šla pěšky, náš autobus uvíznul hned na začátku v křižovatce, ale bylo to krásné.
Mulen To je hezký přistup, to rozveselilo mě.
V Praze prší.
moonlight U nás na kopci jsme pod sněhem, ale je to strašně mokré.
moonlight Sweet Potato u nás v Praze taky přes noc nasněžilo. Ale teď spíš padá takový sajrajt, ani sníh ani déšť, kocour to otočil zpátky do tepla hned na parapetu.
moonlight u nás v Praze bylo ráno úplně bílo a hustě sněžilo. Teď už padá bůhví co, ale stejně mě to udělalo radost.
moonlight u nas na jiznim konci Prahy snezi, ale je to mokry.

tina Bože, odkládám to pouze na jaro!
Kokoska Evaeva Mohučanka Sweet Potato Měla jsem zpřesnit na centrum :) Vylezla jsem z metra a mokro a děšť a teď na ten déšť koukám z okna. U nás na maloměstě taky mokrý sníh.
doprava už se rozjela, ale pořád chumelí ![]()
Volala jsem babičce, ať nechá dceru v družině, aby si užila sněhu, ale vsadím se, že ji zase vezme poo. Prý aby si odpočala (celý odpoledne pak kouká na TV
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my