Prichod domov bol dramaticky. Ale dalo sa

Prichod domov bol dramaticky. Ale dalo sa

A milujem zimnu zahradu v zime

Janulik03 Kočičku by nevyhnal, že? ![]()
Ta zimní zahrada je báječná, moc mě bavilo jak jste ji stavěli, krásný to tam máte ![]()
Mulen mas krasny vyhlad z okna
continuity ty mas tie foto z prechadzky vzdy tak krasne motivujuce
andulka01 nene to bol uvitaci vybor
oni spia v kosiku na terase a ked ideme domov tak vitaju a idu s nami
Kan My jsme byli i teď na naší každovečerní procházce. V Brně je sněhu hodně, ale už je to posolené, posypané a je nad nulou
. Alespoň kus od domu už to nebylo posypané, ale žádná křupavá procházka to nebyla.
Janulik03 Krásné všechno! Cesta i zimní zahrada.
notna mnoo cesta trochu zazitok, ehm boli sme u dcery na dome, viezli sme im vianocny stromcek. Je to sice kusok, ale dnes vyzivny, predsa len raz sme zapadli a trosku lopatovali. Tak prichod domov potesil, skoda ze nejde dat video
andulka01 dakujeeem ![]()
u dcery sice este bez kuchyne , ale deti na terase stavali snehuliaka a my sme ich s usmevom sledovali. Bude tam uzasne byvanie a na skok od nas ![]()

Janulik03 u dcery to vypadá skvěle. U tebe teda taky, ta zimní zahrada je útulná. Stíhá dcera kuchyň do Vánoc?![]()
andulka01 já úplně miluju, jak je pod sněhem všechno takové čisté, plus to krásné světlo večer.
Janulik03 no u vás je sněhu, to je nádhera.
Evaeva slubena je. Ale uvidime v podstate im je to jedno, aj tak su na vianoce u nas ako vzdy len tento rok by mohli ist na noc domov peso. Oni zatial neplanujj uplne sa prestahovat, maju velky byt v mestr tak ako to vyjde. Dnes tam zostali spat, varia na dvojplatnicke a teda skor take dobrodruzstvo pre decka a aj pre nich ![]()
continuity napadlo veru a stale este pada. Je to krasne. Pokial budu cesty zjazdne tam takato zima je uplne super.
Janulik03 aha. Ale budou to tam mít fajn, ještě takhle blízko vás, to je s dětmi k nezaplacení.
Janulik03 dík, v práci se aspoň můžu chvilkama pokochat :) No ale ten z vaší zimní zahrady (i s tou samotnou zminí zahradou) je![]()
. Tam bych byla pořád!
To je vážně taková krása za tím oknem...
EDITH4B hahaha az teraz pozeram ze kde je kocicka ![]()
![]()
Janulik03 myslíš tu sochu co mám na parapetu?Můj mozek se asi ještě úplně neprobudil![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.