Janulik03 jinak tedy naše Maggie (pejsek)je úplně hotová ze sněhu.Lítá po zahradě jako šílenec a metá kozelce.![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 ta zimni zahrada je uplne nejvic nadherna!! ![]()
EDITH4B Takového pejska má náš soused - vždycky, když sněží a nasněží, je z toho úplně hotová (je to kavalírka). Posledně chodila po trávníku a kontrolovala, jestli sněží vážně úplně všude, brala to systematicky do decimetrech, vždycky koukla dolů, nahoru, zajásala nad vločkami, které padají řádně i v tomto sektoru, a posunula se dál. Nechci domyslet, co s ní udělá těch dvanáct centimetrů, co tam leží teď.
EDITH4B to delal nas westik, lital, valel se, bagroval, uplny silenstvi. Ted uz je to dustojny kmet, tak jen reje cenichem.
Jeden den, který vydal za týden dovolené! Ranní výhled z vlaku vypadal jako novoroční pohlednice, k snídani šampionů bylo šampaňské, trocha kultury a vzdělávání, oběd se soulmate a krásný vánoční dárek-ručně tkaná šála z tkalcovny v Hlinsku. A v neposlední řadě skvělé odpoledne s Sweet Potato, moora, 999, andulka01. ![]()
A ještě jsem se zcela nečekaně proběhla a dokonce stihla zpáteční vlak!
Garfie Jseš dobrá, sázela jsem na tebe!
Bylo to super, díky.
Garfie Bylo to super, moc ráda jsem tě viděla a teda klobouk dolů před tím sportovním výkonem :-).
Garfie jé, z Tkalcovny na Betlémě?![]()
tina Ano, znáš je? Moc bych se tam někdy chtěla podívat.
Garfie poctive jsme pockaly do odjezdu, jestli se nahodou nevratis :))) bylo to super odpoledne
moora No safra, přitom mi před půlnocí jede ještě jeden vlak! ![]()
Garfie I kdo si tě vezme domu a půjčí ti kartáček ![]()
![]()
Garfie jen letmo, ale Betlém je krásný. V Hlinsku mám část rodiny a vlastně nedaleko odtud pocházím. Ale město jako takový se mi nelíbí, trochu mi přijde, že tam chcíp pes a je to taková chudá oblast.
tina na Betlémě v jednom z domečků jsme strávili letošní jarní prázdniny a bylo to boží.V Hlinsku fakt chcípl pes,ale okolní lesy a vůbec okolí to vynahradí měrou vrchovatou![]()
EDITH4B jj, kopce a lesy okolo
ale nedavno jsem jela prave pres Hlinsko vlakem k nasim a teda bylo to skoro k placi, co tam ten kurovec uz taky napachal![]()
Dnes 16 km na běžkách, půlka prosince a už je to kýč jak bič ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my