continuity ach ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity cista nadhera ![]()
continuity To je romantika! ![]()
Garfie no romantika, já jsem takový běžkař... Tento úsek jsem šla s lyžemi v rukách, protože já sjezdy na těch prkýnkách nedávám ![]()
continuity Aspoň jsi mohla fotit! :-)
Dnešní pohled z okna
Tak Betty continuity nádherný fotky tady nic, sucho, ale svítí sluníčko ![]()
To se bude běhat jedna radost
continuity to je nádhera ![]()
Tak Betty No tak to je super výhled!! :-)
Děti balí dárky pro kamarády z oddílu. A syn zabaili dárek pro holku, která ho dost trápí-až šikanuje (pořád mu tak mezi řečí říká, že je úplně hloupej, že by takového bratra nikdy nechtěla a podobně)-a ještě tam napsal hrdě věnování "od malého Garfie pro... Hezké Vánoce!", prý "aby viděla, že jsem velkorysý a gentleman!" ![]()
Garfie wow, takovej nadhled by potřebovala spousta dospělých. Už hodně dlouho si myslím, že tvůj syn je úplně skvělej ![]()
Garfie tvůj syn je boží! Vím, že s některými věcmi ve škole se trápí, ale jinde zase dostal požehnaně dopřáno![]()
Garfie Tak to je frajer.
...to je krásný...![]()
(je dost často pravda, že ti nejnepříjemnější lidé potřebují té laskavosti nejvíc...)
Tvůj syn je bourák!., má super výchovu...
Tak Betty No tak to je super výhled!! :-)
Děti balí dárky pro kamarády z oddílu. A syn zabaili dárek pro holku, která ho dost trápí-až šikanuje (pořád mu tak mezi řečí říká, že je úplně hloupej, že by takového bratra nikdy nechtěla a podobně)-a ještě tam napsal hrdě věnování "od malého Garfie pro... Hezké Vánoce!", prý "aby viděla, že jsem velkorysý a gentleman!"
To je krásne! ![]()
žluťásek Evaeva Kan Miru Biely kvet Děkuju
Musím říct, že mě fakt dostal.
Miru Máš pravdu, já si vždycky říkám, že nikdy nevíš, kolik kdo dostal naloženo. Tahle holka je dost svá, svéráz, temperamentní a dominantní, ale trochu znám rodiče a vím, že tatínek (regionální politik ve vysokém postu) ji pořád kritizuje, brácha se jí zabil v autě a starší ségra je typická přezíravá puberťačka, která se s ní prakticky nebaví. Asi to nemá jednoduchý. Ale syn nic z toho neví! :-)
Garfie to je krasny ![]()
Garfie syn je frajer! A devce asi jedna s okolim tak, jak s ni jednaji doma, docela smutny.
continuity Krasny po asi jeste meli. My jsme byli v Krusnych horach a slunce jsme videli jen pri prijezdu. prvni bezkovani takhle brzy v prosinci se nam uz dlouho nepovedlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my