barbucha Krásný jste to měli!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha krásně si to užíváš ![]()
barbucha boží!!
barbucha super, ze se vylet vydaril
barbucha zdá se mi, že ten tvůj zeťák bude fajn chlapík, že? :)
Budete se mozna smat, ale poprve v zivote jsem nevarila novorocni obed. Byli jsme v restauraci a myslim, ze se rodi nova tradice!
Budete se mozna smat, ale poprve v zivote jsem nevarila novorocni obed. Byli jsme v restauraci a myslim, ze se rodi nova tradice!
Kokoska tomu fandím, to je skvělé rozhodnutí!!
My byli na jídle v Křivoklátě- Hotel Sýkora míval v nabídce legendární kančí výpečky s červeným zelím a špekounama. Tentokrát je vyprodali už včera, takže jsem měla kančí porchettu, což byla důstojná náhrada. Mají tam pěkný dětský koutek v takovém výklenku v úrovni lavic, na kterých se sedí- holky byly nadšené. 
. Odpoledne jako korálek pokračovalo drobnou procházkou k bohužel zavřenému hradu (ani nádvoří nebylo otevřené) a posléze vyhlídku proti hradu. Cesta zpět vedla kolem řeky přes Rozvědčíka a Skryje, malá v autě usnula tak, že se budila vlastním chrápáním. Pak jsme dovezli rodičům včerejší kyselicu a bourgignon, holky nám všem předváděly scénický tanec, divadlo, převleky, povídačky a jiný blbiny a já se teď horko-těžko vyrovnávám s myšlenkou, že ráno vstávám do práce..
marieu hezky holcicky :)
marieu
fotka! A ten popis jídla - to mi nedělej! Sama doma, takže na oběd těstoviny smíchané s baz. pestem a grana padano. Ale popravdě bych radši vaše včerejší, to by mi udělalo dobře:)
marieu naše Áňa taky občas chrupe, že se tím sama budí, což je u těch malejch, něžnejch stvoření fakt docela vtipný![]()
Kokoska Možná od příštího roku zavedu stejnou tradici
. Já jsem navařila včera a nikdo nejedl včera ani dnes, takže pro příští rok už to dělat nebudu
.
Minimálně dnes jsem konečně jeden den klidu užila, ráno jsme šli na dlouhou procházku, jen v tričku, protože tady bylo 15 stupňů. Potom káva a posezení s přáteli u nás doma, večer si zajdu zacvičit.
to urcite zaved.
Ja kdybych nesla opet do prace tak jsme sli taky,ale neva,presouva se to na zitra!Po pracovnim silvestru i novem roku si to zaslouzim.![]()
tina naše malá je taky Áňa, to mi tady zatím uniklo!! Ta naše nejni úplně něžný stvořeníčko. Spíš je trochu živočich a klaun a děsná srandistka. Včera večer mi řekla "mami, táta tebe dobže vybral". A velká mě ze spaní poté, co jsem jí dala pusu, objala. Byla jsem z nich děsně naměkko, ještě jako byl poslední den roku...
Kokoska děkuju, jsou roztomilý. Nicméně se vyklubaly vzhledem i povahově jak kdybych u toho já vůbec nebyla ![]()
marieu Ty jo, dívám se, že U Sýkorů se to změnilo (interiér). Aspoň že mají pořád kančí výpečky, těmi jsme se živili furt.
brrr on byl ten hotel několik let zavřený, teď ho z největší části zrekonstruovali a restaurace změnila jídelák směrem k burgerům bbq žebrům, pizzám, těstovinám a spol., ale výpečky jsme tento týden objevili opět na menu.
marieu měli jste pěkný den! Těším se, že i u nás budou podobné kratochvíle přibývat. Ale zatím jít s nimi do restaurace, obzvlášť v zimě (bez možnosti zahrádky), rodinné pohodě moc nepřidá.
marieu A jéje, té změny je škoda. Chodívali jsme tam, kdyz jsme kopali na hradě nebo ve Zbečně, to jsme tam projedli a propili mnoho výplat. Ale to je tak 15 roků zpátky.
Mám radost, že se mi podařilo udělat fotoknihu z té naší Kalifornie. Těšila jsem se na to, ale hrozně jsem se k tomu nemohla dokopat. Takže uff, už mám hotovo a teď těch dalších asi milion alb.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my