Lamicka ale taky jsme vyháněli z podhledů kuny, a to teda radši hejno strakapoudů!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir kuny
ty nam dupou na pude a ted jak jsme udelali podkrovi, tak se chteli nastehovat do skelne vaty mezi stresni tasky a drevene desky. A mame podezreni, ze nam prekousali kabel v aute.
Nám strakapoud díru do zateplení udělal přímo nad oknem (panelák) - za pár let si to tam adaptovaly modřinky, jednou jim snůšku zatopil liják, další rok úspěšně vyvedly potomstvo. Pak se ze střechy spustil pán na lanu a díru zapravil...
Nejen pro Vilemina

Tak Betty to je krása. ![]()
Tak Betty paráda!
Včera výlet do Tábora, jsem si na tebe vzpomněla 999
Byli jsme na víkend nedaleko, tak jen takové nedělní nahlédnutí. A jsme naprosto nadšení, já vůbec netušila, že má Tábor tak úžasný centrum a hlavně tu starou čtvrť s minidomečkama. Plus secesní vily na kopci. Až bude hezčeji, máme v plánu znovu a s větší časovou dotací. Restaurace U zeleného stromu
a kavárna MoccaCafé ![]()
andulka01 v Táboře je prohlídkový okruh podzemím, ale asi jenom v sezoně.
andulka01 To jsem ráda, že se ti tam líbilo :-). Až pojedeš příště, napiš si o tipy. Je tam všechno :-). Na kulturu, na sport, na jídlo...
andulka01 Já tam byla loni na jaře poprvé (myslím tím poprvé třeba od základky) a byla jsem úplně nadšená! :-)
continuity to je právě v plánu na léto, je tam toho daleko víc. Teď tam bylo skoro jak po vymření, teda kromě hospody, která je evidentně celkem oblíbená (ale počkat se vyplatilo, ten dům je nádherný) a samozřejmě cukrárny, kde se po nedělním obědě dveře netrhly.
Ráda bych si i na Soukeníku půjčila loď a vracela v Bechyni.
999 Určitě se ozvu, ráda bych to naplánovala třeba i s nějakým koncertem nebo tak. Tenhle výlet bylo jen takový okýnko :-) ehm, spíš taková zdržovačka po propařeným víkendu, jsem nějak dopoledne moc nechtěla řídit až do Prahy, no ![]()
Garfie Přesně, poprvé třeba asi tak od základky a je to fakt nádhera veliká ![]()
Včera kontrola na plicním.
Místo dvakrát si budu ted dejchat jen jednou denně.
Když bude vše ok, můžu za měsích dejchat jen obden.
Když bude všechno ok, můžu potom za měsíc zkusit vysadit úplně!
Když bude všechno ok, kontrola až za rok!
![]()
Dadoo to je super, to ti přeju!!!
Dadoo A to je super!
Ester![]()
![]()
tina To je holka, co? ![]()
tina Ester je neuvěřitelná! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my