Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 09. února 2022 08:09

barbucha to je naprosto boží a moc ti to přeju!

Offline notna
9391 příspěvků moje polička 09. února 2022 14:40

barbucha To je strašně pěkný, že máte takový hezký vztah se zetěm. Moc přeji, ať ti to v červnu klapne. Ples je teda událost!

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 09. února 2022 14:57

Dík všem, děvčátka Neni všechno úplně marný

A teď mě potěšilo, že jsme vyhráli první místo v Národním hodnocení spokojenosti pacientů. (já to řikám furt, že se tady s těma lidma moc nadělá! )

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 09. února 2022 15:17

barbucha Zeť je super! A tyjo, ples Samozřejmě jsme všechny už teď napnutý jak kšandy co si vemeš na sebe

A za potenciální pacienty:

Offline brrr
12310 příspěvků moje polička 09. února 2022 15:34

barbucha Ju, to bude ve Švédsku velká sláva. Doufám, že všechno klapne a se zřítelnici si všechny ty předplesové plány užijete.

Offline Janulik03
20185 příspěvků moje polička 09. února 2022 18:33

barbuchamas super zata

Offline rozarka
4202 příspěvků moje polička 09. února 2022 19:09

barbucha zeť je super, musí to být skvělej pocit. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. února 2022 20:10

barbucha Zeť je super. Asi bude trochu jako můj tchán. Když zůstal celkem brzy sám s dětma, tak s tchýní vycházel výborně, celý život. Pravidelně tam posílal děti, zval je do Brna a ještě my jsme tam hodně jezdili, když se nám narodili kluci. Nebylo to Česko Švédsko, ale Brno Benešov. 

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 10. února 2022 09:54
Reakce na andulka01:

barbucha Zeť je super! A tyjo, ples Samozřejmě jsme všechny už teď napnutý jak kšandy co si vemeš na sebe

​No jo vlastně Ale myslím že to tam doprovod obecně nebude moc hrotit... jsem si tak říkala že by možná stačily ty scuba šaty? No ale ještě to zkonzultuju se svým skvělým zetěm

I když tam je trochu problém... von je sice super, ale na druhou stranu je to zločinec u kterýho je těžko poznat jestli všechno myslí vážně (většinou ne ). Budu muset mít připravený radši dvě varianty... abych pak ve velký večerní neseděla mezi samejma džínama!

Renusatko 

Tak ona i tchýně se hodí, když máš malý dítě na krku a potřebuješ poradit, nebo hlídat... a když je druhá babička, takto vlastní matka, sice blízko leč poněkud bláznivá

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 11. února 2022 11:29

Dnes je mezinárodní den žen a dívek ve vědě. Dcera vyrazila na akci na tatínkově alma mater.

Třeba si tam taky vybere.

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 11. února 2022 13:10

Sweet Potato To je hezky! Tomu říkám společenskej život! 

Offline continuity
42783 příspěvků moje polička 11. února 2022 18:45

Ja jsem rezervovala bydlení na lyže.

Přijde mi dost fascinující, že v Kaprunu je to uz levnější než ve Špindlu. Skipass teda taky, pokud se ve Špindlu nekoupi měsíc předem on line. A ten náš platí i na večerní lyžování. 

Offline Catherinne
10788 příspěvků moje polička 11. února 2022 18:50

continuity my u moře v apartmánu taky bydlíme levněji než na Moravě v hotelu v pokoji, kde se dva musí vyhnout aby prošli ke dveřím...

Offline continuity
42783 příspěvků moje polička 11. února 2022 18:57

Catherinne no to taky, ale zrovna to Rakousko je urcite země s vyšší životni úrovni jež ČR a to lyžování tady a tam na ledovci prostě neznese srovnání. Jim letos asi dali po zubech ta opatření, nepamatuji si, že by tam bylo takto levně. Apartmán na týden se dvěma ložnicemi se sežene kolem 20 tisíc. Na druhou stranu naše hory podražili strašně. Katastrofální úroveň jídla na našich horach jsme už tady řešili. 

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 11. února 2022 20:09

Jizerská padesátka. Mám radost, že se z toho stal fenomén, mám radost, že mediálním partnerem je Evropa 2, kde se toho nebojí. Táta jí běhával v dávnověku. 

A samozřejmě Tata Bojs https://www.youtube.com/watch?v=fOz99DVFino

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 11. února 2022 20:12

continuity Já dneska zkusila rezervovat prodloužený víkend v červnu v Čechách... No asi ty prachy utratíme v Rakousku.

Offline continuity
42783 příspěvků moje polička 11. února 2022 20:28

andulka01 teď jsem hledala něco na víkend kdekoliv v ČR, kde se dá lyžovat. náhradou za ty zkažené pololetky. No víkend pro čtyři s polopenzí za víc než 20 tisíc, apartman za 12-16?

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. února 2022 20:33

continuity

Taky jsem hledala. Co mi nabídlo lepší ceny, tak mělo začátek provozu až třeba za dva měsíce.

Ehm, jestli jsi pro adrenalinové ubytování, zkus hledat i přes  "církevní turistika/ ubytování" . Jsou tam teda zajímavé kousky... 

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 11. února 2022 21:17

andulka01 continuity No to mi ani neříkejte,my chceme konečně jet s dětma na dovolenou, ale nějakou pálku za tak krutej tejden se mi úplně nechce dávat. Navíc ty dětské destinace asi budou ještě víc dražší a vybrané. Sakra nechcete nás někdo pozvat k sobě domů? Jsme úplně v pohodě! :-D:-D:-D Do Rakouska bych jela hned, ségra teď splasila taky něco levneho na léto, ale sambo se tomu zahraničí hrozně brání. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2022 21:31

Karja a budete chtít apartmán nebo hotel? My byli loni v samých chalupách/apartmánech a tolik jsme nikde neplatili, za týden maximálně  12 tisíc, jestli se nepletu. Ale třeba jižní Morava bude určitě dražší.