brrr at slouzi!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
SunEclipse byt to neco, co fakt nutne potrebuju, asi bych byla dost nastvana. Objednavala jsem 8.1.
Potěšil mě opět můj zlatej zeť
Nejen že mi volá "protože jsme spolu už dlouho nemluvili" (naposled minulej tejden), ale za prvé mi v návaznosti na můj poslední mail, kde jsem mu psala o tom očkování - jak proběhlo i zde, to jest proti karcinomu děložního čípku, sdělil že zřítelnice ho už absolvovala
to mám fakt radost... ale hlavně jsme se bavili o plánech na letošní rok... a bez ohledu na další trval na tom, že musím přiject začátkem června kdy má zřítelnice školní ples, kterej se neobejde bez mojí účasti.
Samozřejmě že neobejde. Musím dorazit včas, abysme sehnaly super outfit, absolvovaly kosmetiku, manikuru a kadeřníka... ale že mi kvůli tomu volá už teď, abych si to jako nezbytné zařadila do kalendáře, mě skoro dojalo ![]()
barbucha uzij si to ![]()
barbucha
je skvělej!
barbucha to je moc krásný
normálně jsem i slzu uronila. Stává se ze mě pěkná plačka teda.
barbucha no dyť to je úplně dojemný :)
barbucha To je moc hezké.
Si piš. Teda až 7. června, snad se dočkám!
Teď jsem napnutá jak kšandy páč zřítelnice má v březnu talentovky na školu... a sama jsem si takříkajíc utrhla od úst (návštěvu) abych ji nerozptylovala... tak potom si to doufám užijeme pořádně!
Garfie Evaeva Sweet Potato bram
Taky jsem skoro zaslzela ![]()
Je to hodnej kluk, fakt že jo. Teď jede na Ukrajinu (
) protože už léta sponzoruje a je v radě (nebo jak to nazvat) tamního sirotčince řízenýho ze Švédska, a jelikož jedna ze spolupracovnic umřela, jede vyzvednout její popel že ho doručí domů... Tak doufám, že se vrátí v pořádku!
barbucha užij si to, ale podle mě je to past.
hlavně ti teda přeji abys holku navlékla i do něčeho jiného než nějakého cyberpunkoveho modelu s obnošenými teniskami. ![]()
Zřítelnici teda hlavně hodně štěstí ke zkouškám.
Hele samozřejmě proběhne průzkum stran oblečení jejích spolužaček
to jest jsem smířená se vším. Chápu že jsem sto let za vopicema... ale myslím že návštěvu nějakýho pěknýho kosmetickýho salonu neodmítne ani emo aktivistka ![]()
barbucha zeť je skvělej, určitě si to všichni užijete! Musim teda říct, ze jak to tu už dlouho čtu, úplně nekdy vnitřně zatoužím po takové super babičce jako jsi ty, i když je sto let za opicema![]()
No hele ono neni těžký bejt superbabička takhle na dálku, a ještě pro zřítelnici oka mého, moji krevní skupinu ![]()
barbucha super!!!
barbucha On musí být moc fajn :-).
barbucha to je hezke a bude to super :)
To mi barbucha primomnela, jak tu byla debata o ockovani proti rakovine delozniho cipku, tak jsem to tema otevrela doma a najednou mi muz rika, ze to je zajimave, ze to nevedel a musi to rict kamaradovi, ktery se sam stara o 2 holky tesne pred pubertou. No jasne, ze to nevedel. Asi by ho casem na to upozornila detska, ale to se neztrati. Tak mi to taky udelalo radost a to moje prokrastinovani tady ma obcas nejaky smysl. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my