Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato je borka!
Sweet Potato moc gratuluju a tvoje peří to je ![]()
Sweet Potato dnes ráno jsem na tebe myslela, jak jsi se cítila, když dcera odjížděla do Kanady. Já dnes vypouštěla "chlapečka" (187 cm) do světa a moc nevím, jak zpracovat ten fakt, že ho nejspíš 5 mesíců neuvidím naživo. Jako částečně je to do radostného vlákna, že je schopen se k semestru v zahraničí odhodlat. No ale tak doma je přece taky dobře
.
Sweet Potato parada
ze gratuluju
Sweet Potato sikovna ![]()
Děkuju moc všem! ![]()
Makara Neboj, zvládne to. A uteče to strašně rychle.
U nás je dost jasné, že po maturitě tu nezůstane. To bude horší.
Sweet Potato zas tak cizí to peří není :) gratuluju!
Sweet Potato To bude dlouhý a těžký, ale krásný! A už tak nějak ví, kde by studovala?
Karja To se ještě dost vyvíjí. Napřed Norsko, Bergen, pak měla jasno, že chce zpátky do Kanady. Pak připustila, že teda kvůli nám zůstane v Evropě. A vybrala cosi v Irsku. Jenže tam je to nějak blbě organizačně, jestli je přijatá, by se dozvěděla až v srpnu. Tak zamáčkla slzu a vybrala obor v Glasgow. A naposled mi posílala něco o Havaji. ![]()
Sweet Potato No tak to jsem zvědavá, vypadá to na slušné dobrodružství. Jsem fakt skutečně zvědavá kam půjde.
Karja To já taky.
Výlet se šéfem udělat objednávku ve vzorkové prodejně Vánoce 2022. Sice ještě není spočítaná inventura za loňské Vánoce, na domovních dveřích máme oba chvojkový věnce, ale proč si nezájem do Prahy.
Sweet Potato Šikovná holka, gratuluju :-).
...to jsou krásné dekorace!.
Sweet Potato To je perfektní výsledek. Jaký směr/obor chce dcera studovat?
Sweet Potato Tak ať se rozhodne pro cokoli, ať je při studiu spokojená. Je dobrá!
(A já se přiznávám, že když jsem byla těhotná, tak jsem chytala záchvaty depky z pomyšlení, že jednou se třeba moje holčička rozhodne odletět na Mars ;o)
Sweet Potato dcera je dobrá! Já si vždycky v porovnání s těma mladýma připadám úplně marná, neumím nic, ve světě bych se ztratila...
notna No, to se taky ještě neví. Ale nejvíc je ve hře podmořská biologie a forenzní vědy. Medicínu si naštěstí už rozmyslela. Jako českou alternativu něco na VŠCH. (Trochu mne to děsí, ve škole nejvíc válčí s matematikou a chemií)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my