pecka Tak ak by si organizovala nejaké stretko v Nitre, môžem sa pridať?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Svět je malý a každý zná každého (prý existuje studie, že se znají všichni lidé na světě přes asi 7? známých)
A navíc je Nitra hezká a jsem ráda, že jsem si ty schody nevymyslela. ![]()
Tak z toho mám radost![]()
Mha si dobrá, máš skvelú pamäť. A áno,Nitra je krásna
![]()
marieu to až budeš mít čas na poslouchání
.
pecka ani jedno! Bývam v dedine smerom na To a v Nitre pracujem.
cassis3 tak to sa tiež počíta. Možno sa ešte niekto pridá :)
pecka Nitru vůbec neznám, a úplně mě začalo lákat tam zajet, jak mají všichni hezké vzpominky. Ale hlavně ten tvůj velkej smich s kamarádkou (nebo s kýmkoliv), aach, to je krása. Kdy se člověk takhle zasměje!
Lenka22 já taky ne a už jsem taky nalákaná. ![]()
A môžeme ísť pohľadať aj Trhlinu!
My měli strašně hezký víkend, přitom to začalo neideálně. Pátek byl hodně náročný, ještě jsem si v práci úplně nezvykla a dost mi to trvá a přemýšlím i nad blbostmi, které jsem dřív dělala v polospánku, před koncem pracovní doby pak dvě jobovky, které jsem tam musela nechat, aby kluci nebyli ve školce do večera, malému pak ještě v šatně vylétlo z nosu něco hnusného, ač byl ráno 100% zdravý, takže jsem to opravdu nečekala. Pak už to ale nabralo lepší spád, po x měsících na nás vyšla rezervace Tajné výpravy čarodějů, díky žluťásek za tip! Muž byl zcela netypicky při našem příjezdu doma, z čehož byli kluci u vytržení, v noci hezky spali, v sobotu jsme byli na výletě za Prahou, sice vál takový severák, že nás to málem odneslo, ale i tak to bylo moc fajn, po cestě zpět jsme natrefili na příjemnou restauraci, kluci bez problémů snědli každý celou svou porci, doma jsme pak u čaje do večera hráli deskové hry a s mužem si večer pustili film. I další noc byla klidná a dnes jsme vyrazili do dinosauria museum, které mě mile překvapilo, plus jsme se i venku najedli, takže jsem přes víkend vůbec nemusela vařit
doma si po návratu kluci hezky hráli, já na přání upekla štrúdl a v 8 už oba spali, hotový zázrak! Ráno je odvezu do školky a pak jdu konečně na odkládanou kosmetiku, tak se těším ![]()
Malenge
to se dobře čte.
Včera běžecký výlet po 14 dnech neběhání, dnes vířivka a pozor! Ukecala jssm muže, že si se mnou uběhne pražský půlmaraton
jakože v klidu, na kochačku, žádný osobáčky, prostě jen pro radost.
Malenge to znie ako dokonalý víkend. Nech máš takých dní čo najviac.
pecka Já jsem byla v Nitře jednou. Jeli jsme s kolegou pro knihy a pak jsme se šli projít po městě. No, zapovídali jsme se tak, že jsme se ztratili na hradě a nemohli jsme najít parkoviště s autem asi půl hodiny. Chytrý mobil jsme tehda ani jeden neměli. Bylo to docela vtipné, strávili jsme spou celý den a po návratu jsme šli na vánoční večírek, kde jsme si sedli vedle sebe, abychom si to dopovídali.
My měli vlastně taky celkem fajn víkend. Sice jsem na sambovu dceru úplně náladu neměla, ale nakonec nám to ve třech celkem klapalo. Oni se dopoledne zabavili sestavováním komody, já vařením, v sobotu jsme byli v Národním muzeu (masakr lidí a dětí plus mám výhrady k orientaci, ale i tak je to super) i na kupoli a v neděli na kolečkových bruslích. Sice foukalo a občas spadlo pár kapek, ale zato na cyklostezce nebylo narváno. Oběma ty brusle už celkem jdou, takže příště pojedeme na Ladronku, to se těším moc. A včera večer Harry Potter, to už sami, na pohodu rozpláclí na sedačce.
Akorát furt špatně spím, přitom objektivně není důvod, žádný extra velký starosti, mám novou postel s pohodlnou matrací, fakt nevím. Asi trochu počasím, ten vítr je v noci otravný, u nás to hučí a kvílí teda dost.
pecka ja som bola v Nitre parkrat v divadle a potom raz na vinnej ceste. No teda takto, vosli sme do prvej vinarne kupit si listky na tu vinnu cestu a uz sme odtial neodisli ![]()
Dnes namontovány žaluzie, poslední tečka v tomto pokoji. Janulik03 jsem slíbila fotky
Catherinne jej krasne to mate ![]()
Vsetko take svieze aj z fotky vonave , nech sa vam dobre uziva.
Janulik03 děkuju, lenoší se tam dobře ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my