Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline cassis3
49 příspěvků moje polička 20. února 2022 20:07

pecka Tak ak by si organizovala nejaké stretko v Nitre,  môžem sa pridať? 

Offline Mha
příspěvků moje polička 20. února 2022 20:22

pecka

Svět je malý a každý zná každého (prý existuje studie, že se znají všichni lidé na světě přes asi 7? známých)

A navíc je Nitra hezká a jsem ráda, že jsem si ty schody nevymyslela.

Tak z toho mám radost

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 20. února 2022 20:44

cassis3 počkáme,keď dorazí marieu 

A Ty si tiež z Nitry alebo v Nitre?

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 20. února 2022 20:45

Mha si dobrá, máš skvelú pamäť. A áno,Nitra je krásna

Offline Lenka22
2629 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:03

marieu to až budeš mít čas na poslouchání .

Offline cassis3
49 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:04

pecka ani jedno! Bývam v dedine smerom na To a v Nitre pracujem.

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:07

cassis3 tak to sa tiež počíta. Možno sa ešte niekto pridá :)

Offline Lenka22
2629 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:12

pecka Nitru vůbec neznám, a úplně mě začalo lákat tam zajet, jak mají všichni hezké vzpominky. Ale hlavně ten tvůj velkej smich s kamarádkou (nebo s kýmkoliv), aach, to je krása. Kdy se člověk takhle zasměje! 

Offline Tabea
8050 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:15

Lenka22 já taky ne a už jsem taky nalákaná.

Offline cassis3
49 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:18

A môžeme ísť pohľadať aj Trhlinu!

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:40

My měli strašně hezký víkend, přitom to začalo neideálně. Pátek byl hodně náročný, ještě jsem si v práci úplně nezvykla a dost mi to trvá a přemýšlím i nad blbostmi, které jsem dřív dělala v polospánku, před koncem pracovní doby pak dvě jobovky, které jsem tam musela nechat, aby kluci nebyli ve školce do večera, malému pak ještě v šatně vylétlo z nosu něco hnusného, ač byl ráno 100% zdravý, takže jsem to opravdu nečekala. Pak už to ale nabralo lepší spád, po x měsících na nás vyšla rezervace Tajné výpravy čarodějů, díky žluťásek za tip! Muž byl zcela netypicky při našem příjezdu doma, z čehož byli kluci u vytržení, v noci hezky spali, v sobotu jsme byli na výletě za Prahou, sice vál takový severák, že nás to málem odneslo, ale i tak to bylo moc fajn, po cestě zpět jsme natrefili na příjemnou restauraci, kluci bez problémů snědli každý celou svou porci, doma jsme pak u čaje do večera hráli deskové hry a s mužem si večer pustili film. I další noc byla klidná a dnes jsme vyrazili do dinosauria museum, které mě mile překvapilo, plus jsme se i venku najedli, takže jsem přes víkend vůbec nemusela vařit  doma si po návratu kluci hezky hráli, já na přání upekla štrúdl a v 8 už oba spali, hotový zázrak! Ráno je odvezu do školky a pak jdu konečně na odkládanou kosmetiku, tak se těším

Offline Pinot Noir
29811 příspěvků moje polička 20. února 2022 22:19

Malenge to se dobře čte.

Offline Catherinne
10787 příspěvků moje polička 20. února 2022 22:28

Včera běžecký výlet po 14 dnech neběhání, dnes vířivka a pozor! Ukecala jssm muže, že si se mnou uběhne pražský půlmaraton jakože v klidu, na kochačku, žádný osobáčky, prostě jen pro radost.

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 20. února 2022 22:36

Malenge to znie ako dokonalý víkend. Nech máš takých dní čo najviac. 

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 20. února 2022 22:52

pecka Já jsem byla v Nitře jednou. Jeli jsme s kolegou pro knihy a pak jsme se šli projít po městě. No, zapovídali jsme se tak, že jsme se ztratili na hradě a nemohli jsme najít parkoviště s autem asi půl hodiny. Chytrý mobil jsme tehda ani jeden neměli. Bylo to docela vtipné, strávili jsme spou celý den a po návratu jsme šli na vánoční večírek, kde jsme si sedli vedle sebe, abychom si to dopovídali.

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 21. února 2022 07:43

My měli vlastně taky celkem fajn víkend. Sice jsem na sambovu dceru úplně náladu neměla, ale nakonec nám to ve třech celkem klapalo. Oni se dopoledne zabavili sestavováním komody, já vařením, v sobotu jsme byli v Národním muzeu (masakr lidí a dětí plus mám výhrady k orientaci, ale i tak je to super) i na kupoli a v neděli na kolečkových bruslích. Sice foukalo a občas spadlo pár kapek, ale zato na cyklostezce nebylo narváno. Oběma ty brusle už celkem jdou, takže příště pojedeme na Ladronku, to se těším moc. A včera večer Harry Potter, to už sami, na pohodu rozpláclí na sedačce.

Akorát furt špatně spím, přitom objektivně není důvod, žádný extra velký starosti, mám novou postel s pohodlnou matrací, fakt nevím. Asi trochu počasím, ten vítr je v noci otravný, u nás to hučí a kvílí teda dost.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2022 08:59

pecka ja som bola v Nitre parkrat v divadle a potom raz na vinnej ceste. No teda takto, vosli sme do prvej vinarne kupit si listky na tu vinnu cestu a uz sme odtial neodisli

Offline Catherinne
10787 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:02

Dnes namontovány žaluzie, poslední tečka v tomto pokoji. Janulik03 jsem slíbila fotky

Offline Janulik03
20184 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:46

Catherinne jej krasne to mate

Vsetko take svieze aj z fotky vonave , nech sa vam dobre uziva. 

Offline Catherinne
10787 příspěvků moje polička 21. února 2022 15:41

Janulik03 děkuju, lenoší se tam dobře