Sweet Potato Musela jsem si vygooglit, z čeho ten úžasný výsledek má. Je dobrá. Edinburgh je taky dobrý, aspoň budete moc jezdit na návštěvu ![]()
Nechtěla ona dělat něco s filmem? Nebo si to pletu?
Sweet Potato Musela jsem si vygooglit, z čeho ten úžasný výsledek má. Je dobrá. Edinburgh je taky dobrý, aspoň budete moc jezdit na návštěvu ![]()
Nechtěla ona dělat něco s filmem? Nebo si to pletu?
Karja To se ještě dost vyvíjí. Napřed Norsko, Bergen, pak měla jasno, že chce zpátky do Kanady. Pak připustila, že teda kvůli nám zůstane v Evropě. A vybrala cosi v Irsku. Jenže tam je to nějak blbě organizačně, jestli je přijatá, by se dozvěděla až v srpnu. Tak zamáčkla slzu a vybrala obor v Glasgow. A naposled mi posílala něco o Havaji.
Tak občas se za ní pojedete podívat, ne? To by pak ta Havaj přece nebyla špatná ![]()
brrr To byl asi někdo jiný.
Sweet Potato No, tak ať se hlásí na co chce, hlavně, ať ji to klapne.
barbucha Za mne rozhodně.
Já osobně ji ráda vypravím, kamkoli si bude přát. Ono by to taky bylo dost na hlavu, vlastně už od školky jí otvírat dveře do světa, a pak s tím mít problém. Ale ten půlrok v Kanadě nesla hodně špatně mladší - toho se bojím. A taky jsme nikdo nečekali covid a zavřené hranice všude.
Ale uvidíme. Třeba bude všechno jinak.
Děkuju všem. ![]()
Sweet Potatogratuluju.![]()
Tak mladší taky vyroste, a aspoň si vezme ze sestry příklad. Není nad to poznat svět... vrátit se domů můžou vždycky. A když jsou dneska ty možnosti - co bychom za ně kdysi dali!! My, co jsme jezdili na studijní pobyty nejdál do NDR ![]()
Sweet Potato gratuluji :) je šikovná.
Sweet Potato Tyjo, dobrá je! Gratulace! A teda Havaj... ![]()
Myslím ale, že nezůstane jen u studia v cizině, že se za ní ještě podíváte po celém světě ![]()
Sweet Potato To je skvělý! Moc gratuluju a držím palce, ať vybere, co jí bude nejvíc vyhovovat.
Sweet Potato je to úžasné!
Rodiče nesmí bránit v rozletu. Rodiče musí tvořit záchrannou síť, kdyby se pochroumala křídla.
Ale to ty dobře vis![]()
Kdyz mi dcera odletala žít do GB, bylo mi, jak kdybych ji pohrbivala. Seděla jsem autě, zírala na oblohu a letadla a řvala a řvala a řvala..
A pak si to všechno sedlo a pak.. Odstěhovala se i starší.
Diky bohu za dnešní technické vymoženosti. Můžete být denně v kontaktu.
Závidím těm mladým, že mohou takhle vyletět a taky jim strašně přeji rodiče, kteří je v tom podporují. ![]()
To je skvělý úspěch!
Já bych si to pro Rosťu uměla představit snadno, ne že bych byla nějak úspěšná a ambiciózní, to naopak (a v téhle oblasti budu mít asi rodičovské rezervy, v motivováni dětí, aby neztrácely ze zřetele své cíle a talenty), ale nějak necítím takové to životní připoutání, jak se třeba říká, ať už neroste, ať ještě nevylétá z hnízda a tak... Já jsem na to spíš zvědavá, jaký bude a jak bude žít.
Sweet Potato to je skvělé, gratuluju vám oběma. ![]()
dzizisketa Mluvíš mi ze srdce. Já jsem nervózní spíš z toho, když sedí doma zalezlá.
Dadoo Dík.
notna No, to se taky ještě neví. Ale nejvíc je ve hře podmořská biologie a forenzní vědy. Medicínu si naštěstí už rozmyslela. Jako českou alternativu něco na VŠCH. (Trochu mne to děsí, ve škole nejvíc válčí s matematikou a chemií)
To jsou zajímavé obory. Ať se jí daří!
Sweet Potato Já si vždycky u takovýhle příspěvků řeknu, že doufám, že tu budeme vést ty naše dýchánky ještě pět let, at vím jak to dopadne!!! Je to hezký, že je takhle mladá a už do sveta. A ta mladší ségra je podle mýho ještě malá, ona až doroste, bude to vnímat jinak a až pojede bez rodičů na návštěvu....jojojojooo![]()
Moje ségra teda jezdila někam na prázdniny pracovat do zahraničí, už od 18, a jako ono se to nezdá, ale před těma dvaceti lety to nebylo ještě tak častý, i ten Erasmus nebyl tak masivní. No tak bydlí 800m od rodičů. Ono se to nedá takhle říct, kam ty kroky nakonec povedou, ale je hrozně super, že jsou takhle ty děti dnes odvážný;-)
Karja Ta mladší (čerstvě 15) by se od nás rodičů nejradši trhla hned, ta je o hodně nezávislejší. Ta nám ještě zatopí.
Těch pět let uteče jako voda. Počkej, za chvilku ti budem pomáhat vybírat aktovku.
Sweet Potato Ty jo, podmořská biologie zní dobře. Držím palce!
Sweet Potato já bych také ráda gratulovala, ale vůbec se nechytam, co je CPE? Moje sebevědomí dostává na frak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.