moora taky jsem v šedi loňské trávy a listí objevila 
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja jmenuju, moje maminka, když mě čekala, tak něco hledala na půdě a našla při tom krabici od panenky a ta se jmenovala Katrin
moc pěkný, gratuluju ![]()
štěstí, že ses nenarodila u Garfie , to by ses jmenovala Kuklanina ![]()
moora Konečně jaro! Ještě přežít příští týden změnu času a vše bude zalité zlatým deštěm, sluncem a duhou.
A zejtra bez puncoch!

OliveOyl
uff...
moora To je super fotka! ![]()
Nedá se úplně říct, že by mě to potěšilo, ale dojalo a překvapilo. A nevím kam jinam to napsat. Máme na parapetu mrtvého kosa, když jsem se vracela z procházky, seděl u něj ptačí kolega a zpíval. Strašně dlouho a krásně, bylo to úplně magické, taková pohřební píseň....
Měla jsem moc pěkný víkend sama s mužem, naši si překvapivě vzali holčičky i na přespání. Konečně jsme se dospali, zašli si na jídlo, zvládli jsme poklidit byt, lenošit, projít se po venku, vypít fajnový prosecco. Nakonec jsme koupili našim krabici výborných domácích zákusků a dojeli pro děti. Bylo mi natolik fajn, že jsem na přání k narozeninám "všechno nejlepší a dobré duševní zdraví" od otce odpověděla, že jemu přeju totéž. Pak už se mnou sice nepromluvil, ale děti se na nás lepily, jak kdybychom se neviděli měsíc ![]()
Garfie To by mne asi úplně rozložilo. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my