Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato to je krasne ![]()
marieu Všechno nejlepší i ode mě! A hodně zdraví fyzického i duševního. To mě tedy dostalo! My taky měli volný víkend, sice velkemale nebylo včera večer u babičky dobře, tak jsms byli takoví nervozni že tam pro ni pojedeme, ale nakonec to zaspala a ráno bylo lepsi. Jsem odpočinuta a udělala jsem spoustu nedodelavek. Ale vyspala nejsem, já bez nich nemůžu vůbec usnout, usnula jsem o půl druhé a vstávala klasicky na šestou.
Karja já už byla úplně hotová, týdny se budím před pátou a už nemůžu usnout, o víkendech max do 6:15, takže dnešních 7:50 bylo jak z pohádky. Doufám, že bude velkámalá v pořádku, tady z doslechu odchází nějaký zažívací moribundus.
Catherinne to vyjde.. ja podporuju kamaradku, kazdy den musime ujit aspon 10000 kroku. Mam uz nepretrzitou serii 67 dni. Ted jsme na lyzovacce a jit teda na 5.5 km pesi vylet po 66 km na lyzich chce fakt pevnou vuli. Jsem zvedava jak zitra.
marieu to zní krásně, takový oraz si určitě potřebovala. My se snad dočkáme za 14 dní, taky se nemůžu dočkat.
marieu To víš, já si za to můžu sama, já prostě večer nemůžu usnout a chodím spát pozdě, ale nic zvláštního na práci nemám, se vstáváním na pátou se to nedá srovnavat. Velkamala dvakrát zvracela, ale bez teplot a dneska je dobra. Tak uvidíme, u nás zase řadí neštovice.
Tak jsem včera viděla boyfrienda!!!
Zeťák mi volal na Skype a s významným mrkáním pravil, že je zrovna u nich, jestli ho chci vidět. No jestli! Tak se vloudil do chambre separeé zřítelnice, předal jí mobil a utek. Kluk normální (na letmý pohled), vlasy delší než zřítelnice... já na něj halekala Nazdar, já jsem zřítelnice babička! oba se mohli potrhat a vůbec vypadali značně vesele a spokojeně
(kupodivu, protože jak si pamatuju z vlastních zkušeností s omladinou, doma by mě bejvali zabili kdybych jim lezla do pokoje pokud měli návštěvu, natož je ukazovat širokýmu příbuzenstvu)
Dokonce jsem se zřítelnicí chvilku i klábosila, fakt vypadala že mě ráda vidí a vůbec nezdržuju, a pak jsem se sama diskrétně odporoučela. Ježiš to se mi ulevilo!!!
barbucha ale tak to je krasa..!! ![]()
barbucha jako preju ti, ze jsi klidnejsi. Ale na druhou stranu jsme prisly o velkou zabavu
barbucha Tak vidíš.???? Jsou príma všichni.
Jo, je to fajn... zaplaťpámbu že je tam pohoda.
Tak sorry, no. Já si něco zábavnýho kdyžtak vymyslím. Nestačilo by pro začátek, kterak čokl poblil sedačku, nebo k tomu musim eště uklouznout po banánový šlupce? ![]()
@barbucha
Nemusis, staci to pobliti, ale nepodala jsi to zábavně
Jaro

barbucha Náhodou mě to u oběda upřímně rozesmalo. Já mám totiž dost dobrou představivost:-D:-D . A tak stejně to tam jedeš skontrolovat teďka někdy n?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my