...že na notino.cz zařadili i některé produkty WHAMISA.!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
brrr vaše učitelka myslím ví co dělá.
To nebyl záměr, že sedí spolu, u něj bylo jediné místo volné. A zrovna včera a dneska mají supl, takže ji tam asi prostě posadili. Ale já doufám, že to bude ok, zas úplní tataři ty děti ve třídě nejsou.
Renusatko Kokoska Catherinne Taneční pro dospělé jsou fajn, mnohdy o dost kvalitnější. To doženou když budou chtít. Ale chápu, vy jste přišly o ty garde a plesy, slavnostní šaty, to je škoda.
Ale chápu, vy jste přišly o ty garde a plesy, slavnostní šaty, to je škoda.
no, to je zrovna vopruz nejvetsi! Nastesti po 2. hodine jsem byla osvobozena
andulka01 Kokoska Já jsem teda taky nechodila, jenže to bylo spíš tím, že jsem neměla potřebu. Tancovala jsem, sice úplně jiné tance, ale ve chvílích mezi soutěží, na tréninku a tak, si člověk vyzkoušel všechno. Kluci to tam uměli a tak jsem neměla zájem nechat si šlapat po nohách.![]()
A to garde, já nevím. Možná na to ani nejsem. Spíš bych tak raději řešila ty šaty než ty nudné obleky, což je u nás ještě i problém, protože nic na žížaly se nešije.
vy jste přišly o ty garde a plesy, slavnostní šaty, to je škoda.
Ani nevíš, jak se mi ulevilo, že jsem nemusela dělat garde
Syn mi to zakázal, že s klukama se nechodí, byla jsem jednou na prodloužené.
andulka01 Kokoska Já jsem teda taky nechodila, jenže to bylo spíš tím, že jsem neměla potřebu. Tancovala jsem, sice úplně jiné tance, ale ve chvílích mezi soutěží, na tréninku a tak, si člověk vyzkoušel všechno. Kluci to tam uměli a tak jsem neměla zájem nechat si šlapat po nohách.
A to garde, já nevím. Možná na to ani nejsem. Spíš bych tak raději řešila ty šaty než ty nudné obleky, což je u nás ještě i problém, protože nic na žížaly se nešije.
Neboj, žádná nuda to nebyla. Ono sehnat slušnej oblek je teda docela náročný a to bych už mohla mít praxi, první oblek měl ve druhé třídě.
Renusatko uvidíš, třeba ještě změní názor. U nás chodila do tanečních celá třída a pak i celý sportovní oddíl (teda ta správná věková skupina)
moora moje babička si to "zabrala" už při mém narození. Ale jinak většina měla garde jen na prodlouženou.
Evaeva se mnou chodila mama na kazdou hodinu, jakozto vsechny ostatni matky a vzdycky par Hujerovych k tomu. Ty zensky zdrbly vsechny a vsechno, mely evidenci, kdo s kym kolikrat tancoval, kdo netancoval, ktera sedela, kdo mel drahy saty, kdo mel hrozny saty, co mely na sobe ostatni matky, babicky a ten cely rod.... no desny. Mati to pak doma probirala s babi, na prodlouzene a ples chodila babicka taky. Takze pri slove garde mam osypky.
Kokoska ![]()
no tady v Praze máma sotva znala maminky těch pár spolužaček, co tam chodily se mnou. To by si moc nepodrbaly.
Teda jsem neskonale ráda, že u nás se v tanečních garde neprovozovalo a neprovozuje. Za mne snad ani na prodlouženou nebo závěrečnou rodiče nechodili (by se do auly nevešli). Dětem jdu s potěšením na ten závěrečný věneček.
Kokoska
úplně přesně, dělala to moje babička. Ještě všem vymýšlela příšerné přezdívky. Líbila jsem se takovému milému klukovi, byla s ním legrace, často jsme spolu tancovali. Pak jsem zjistila, že babička mu říká "Buřtík", asi nemusím psát, že z toho nic nebylo.
Jak me boli zada a nemuzu vubec chodit, tak muz prevzal domacnost. Takze jsem jen dala do pracky a uvarila.
Dokonce dela i neco v zahrade, protoze se boji, ze bych tam sla. No ja bych sla ale nedosla bych. Dokonce se s dcerou pohadal jenom jednou.
Mladsi mi cte z citanky, sjizdim Netflix (i kdyz bych mela pracovat). Skoda, ze nemuzu vino a tak.
tak jsem si před pár dny oslavila kulatiny žádostí o rozvod a stěhováním do pronajatého kutlochu, a hrozně moc mě potěšili a dojali moji blízcí, kteří se všichni o mě hrozně moc hezky starají a zajímají. konec už byl, ten sem nepatří, ale tohle je pro mě nový začátek a mám z toho velkou radost
viktorka_od splavu Uff! Zlom vaz v novém životě!
viktorka_od splavu ať se ti daří! ![]()
viktorka_od splavu at se dari!
viktorka_od splavu rozumím ti. Já tenhle krok udělala před půl rokem a nesmírně se mi ulevilo.
Teď už to bude jen lepší ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my