viktorka_od splavu No jasně je už velkej a stejně by se časem stěhoval, tak pro něj je to takový urychlení a když budou chtít vídat se budou. Hlavně ať jste spokojeni oba dva;-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu
za mě to teď udělal sambo... taky mi to je líto, ale tak vstupuju do jara sama a doufám, že mě bude štěstí provázet. A podpora blízkých je důležitá strašně moc!
Aranel to me moc mrzi.. ono to je mnohem snazsi kdyz ten krok clovek udela o sve vuli nez nekdo za nej.. aspon pro me tedy. ovsem jarni novy zacatek bude rozhodne stastny![]()
Aranel mrzi me to a zarove preju to nejlepsi vykroceni
Aranel jaro je zacatek, novy zivot, ono to preboli a bude dobre!
Candance Kokoska Určitě
na zdi zůstalo viset jeho kolo. Tak nevím, jestli ho mám dát na sbírku pro Ukrajinu?... možná by mi to pomohlo, ale nejsem tenhle typ ![]()
![]()
(Kromě toho vhodní kandidáti na takové kolo tam spíš zůstali se zbraní v ruce.)
viktorka_od splavu A pro mě to je vlastně možná i lepší takhle. Já bych spravovala a spravovala...
Aranel postav kolo k popelnicím, on se ho někdo ujme :)
Aranel asi by si měla spíš zapsat, že jsi ta s háky na kolo v kuchyni, ať to nemusí hned aktualizovat ![]()
Aranel a jaky kolo, my se ho tu ujmem
a teda tlapkam, ale aspon budes mit vic mista v kuchyni![]()
Aranel to je ten canyon? jaka velikost, odkoupim ![]()
Aranel Tlapkám
- ale holt pokud na druhé straně není vůle, těmi pokusy o slepování člověk jenom ztrácí energii, kterou potřebuje do novýho začátku.
Moc Ti přeju, ať ten novej jarní začátek vede k něčemu pěknýmu!![]()
![]()
Aranel jaro je nejlepsi cas na novej zacatek, novy aktivity, zmenu ritualu! drzim palce.
Aranel pridám sa k prianiam nového začiatku ![]()
Aranel je mi to líto. S jarem určitě bude líp![]()
Aranel viktorka_od splavu oběma přeji hodně štěstí do nových začátků ![]()
Aranel To jsem zrovna chtěla viktorka_od splavu napsat, že ne vždy je jednodušší být ten, kdo rozhodne. Někdy je prostě snažší přijmout, protože nemusíš přemýšlet, rozhodovat, slepovat a stydět se. :-) Každopádně jestli existuje správné roční období pro rozchod, je to jaro. V tom konci je pak rovnou příslib něčeho nového! Přeju, aby vaše další cesty byly lepší než ty, co máte za sebou, šmarjá, tolik možností....![]()
Aranel viktorka_od splavu Sla jsem sem napsat neco jineho, ale drzim vam palce!![]()
Ja nic tak"prevratneho" nemam, ale dnes jsem chvilku pomahala s Ukrajincem, co prisel do protejsi tridy, je mu 11 a povidali jsme si se slovnickem, ma rad kocoura Garfielda, zmrzlinu a opravuje mi ukrajinskou vyslovnost.
Cetli jsme spolu cesky, slo mu to vazne dobre na to, ze se ucil latinku jen v ramci anglictiny. Dala jsem mu za odmenu karamelku, kterou jsem kdesi vyhrabala. Je hrozne uzavrenej, nedivim se, ale chvilkama jsem z nej citila, ze ma radost a to udelalo radost mne.![]()
viktorka_od splavuUffff. Že něco není dobře jsem si trochu myslela. I tak umíš oslavit narozeniny překvapivě. Takže hlavně pravou![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my