rozhovor s Hutkou, nic az tak veselyho ale po docteni se umsmivam..https://denikn.cz/1374446/kryl-mi-vycital-ze-neumim-rymovat-nohavica-je-udavac-a-zeman-ozrala-pravda-je-nejdulezitejsi-rika-pisnickar-jaroslav-hutka/?cst=17787a56853280ced2ab343606ab24dd35b7337d9c6cac478672ec42d32c0669
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Hutka je dobrej, vždycky byl ![]()
Já ho pamatuju ještě z bytovejch koncertů co se pořádaly, než emigroval... líbilo se mi (kromě jeho písniček), jak byl pořád přes všechny ústrky veselej
přičemž si nikdy nebral servítky...
barbucha viktorka_od splavu Kdysi jsem četla rozhovor s Hutkou, když ještě existovaly papírové noviny (reflex-respekt, už nevím) a tak mě nadchnul, že jsem neváhala vyhledat jeho e-mail a poděkovat mu. A co byste řekly - odepsal? ![]()
viktorka_od splavu barbucha Samantha My vzali na Hutku synka, když mu bylo asi devět. Byl to majej koncertík ve staré kavárně, kam se vlezlo jen třicet lidí, nejlepší hraní/zpívání tváří v tvář, jaký jsme kdy zažili.Dodnes na to vzpomínáme všichni tři, když na to přijde řeč.
Samantha jo:-)
Mna potesila tato zbierka a aj kolko sa vyzbieralo za 2 dni.
geekygirl
tiez sme svojou troskou prispeli
aj my sme tam.
Já zas otravuji s řízením, ale mám radost, jela jsem z východního okraje Prahy na západní, bylo tam všechno - okruh, tunel, Kulaťák, neznámé končiny, špatný pruh, couvání, připojování zpět na okruh, odbočování vlevo přes koleje...Jsem zpět doma a nemám trauma ![]()
(A naučila jsem se ovládat stěrače
)
Mohučanka Ja ti rozumim, ja ve ctvrtek po roce sedla do auta s typkem, co se specializuje na takovy pripady jako ja a maji panickou hruzu z rizeni. A prezili jsme to oba! :-) sice jednoduchoucka trasa, ale pro me velkej pokrok.
Mohučanka jseš vážně dobrá! Na tohle bych odvahu neměla. (A to se nám stěrače zapínají sami
)
Vari tak to rozhodně!! Já jela poprvé sama u nás do supermarketu, kam dojde i moje dvouletá dcera pěšky, podruhé jsem jela kousek dál, ale pečlivě vybranou trasou, a potřetí teda dneska. Ta automatická převodovka by patřila pozlatit ![]()
Muž mi tuhle říkal, že někam (už nevím kam) bych určitě dojela, že řídím dobře. Nevím, jestli mi chce dodat odvahu nebo co?![]()
Evaeva díky! Mě pošťouchlo, když se manžel loni zranil, a domů nás museli vézt kamarádi. Ale trvalo mi skoro rok, než jsem se reálně odhodlala. A holt bydlím v Praze, tak se nedá dělat nic jiného než jezdit v Praze.
Mohučanka Ses trasne dobrá, jako já Prahou taky nechci jezdit, ale když bych musela, nějak bych to projela, ale bylo by to strašný. My jsme teď měli příbuzného po nemocnicích v Praze a fakt beze srandy byli potřeba tři lidi aby ho obstarali, muj táta Prahou neprojede, když jede někam, kde to nezná, tak musel jezdit sambo, zas vyřizovat věci v nemocnici chtěla spíš máma....bylo vidět i jak jsou nervózní, zda s nimi někdo pojede, nepojede, zda můžeme chybět v práci. Jako řekly jsme si ségrou, že prostě musíme se snažit být co nejvíc takhle nezávislé, prostě nezaostat. (No a pak nám děti řekly, že jejich kamarádi maji na kouření nějaký vapo nebo co, my jsme čuměly, jak telata, takze nas to zaostani stejně čeká a dřív než si myslime:D)
Mohučanka já bych se zraněným mužem asi dojela, pokud by byl schopen sedět vedle mě a radit. Ale jeli bysme to dvakrát tak dlouho. (A v Praze bych teda vypustila duši). Právě kvůli bydlení v Praze mám malou motivaci, MHD je to většinou pohodlnější.
Já zas otravuji s řízením, ale mám radost, jela jsem z východního okraje Prahy na západní, bylo tam všechno - okruh, tunel, Kulaťák, neznámé končiny, špatný pruh, couvání, připojování zpět na okruh, odbočování vlevo přes koleje...Jsem zpět doma a nemám trauma
Jestli jsem toto pochopila správně, tak to prosím už nikdy nedělej.
Mohučanka jsi dobra, je to jen o zvyku, pocvicis se a razem bude stres mensi!
u nas v rodine ridim jenom ja, navic ridicak jsem delala pred asi peti lety. auto jsme meli dva roky, abych si zvykla, ted uz nemame. a dycky, kdyz po trech mesicich nerizeni vyjedu pujcenym autem na dovolene, typicky nekde v tureckem nebo spanelskem meste ve vecerni dopravni spicce, tak jsem zpocena az vis kde
ale za par dni uz v pohode.
Mě udělalo radosti, že jsem si mohla vyzkouset takového krasavce. Projizdela jsem se dlouho. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.