Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 11:50

viktorka_od splavu 

Hutka je dobrej, vždycky byl

Já ho pamatuju ještě z bytovejch koncertů co se pořádaly, než emigroval... líbilo se mi (kromě jeho písniček), jak byl pořád přes všechny ústrky veselej přičemž si nikdy nebral servítky...

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 12:31

barbucha viktorka_od splavu Kdysi jsem četla rozhovor s Hutkou, když ještě existovaly papírové noviny (reflex-respekt, už nevím) a tak mě nadchnul, že jsem neváhala vyhledat jeho e-mail a poděkovat mu. A co byste řekly - odepsal?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 13:06

viktorka_od splavu barbucha Samantha My vzali na Hutku synka, když mu bylo asi devět. Byl to majej koncertík ve staré kavárně, kam se vlezlo jen třicet lidí, nejlepší hraní/zpívání tváří v tvář, jaký jsme kdy zažili.Dodnes na to vzpomínáme všichni tři, když na to přijde řeč.  

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 15:45

Samantha jo:-)

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 14. dubna 2024 15:52
Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 17. dubna 2024 23:42

Mna potesila tato zbierka a aj kolko sa vyzbieralo za 2 dni.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. dubna 2024 07:51

geekygirl tiez sme svojou troskou prispeli

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 19. dubna 2024 01:09

geekygirl

aj my sme tam.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. dubna 2024 12:32

Já zas otravuji s řízením, ale mám radost, jela jsem z východního okraje Prahy na západní, bylo tam všechno - okruh, tunel, Kulaťák, neznámé končiny, špatný pruh, couvání, připojování zpět na okruh, odbočování vlevo přes koleje...Jsem zpět doma a nemám trauma

(A naučila jsem se ovládat stěrače )

Offline Vari
2221 příspěvků moje polička 20. dubna 2024 12:43

Mohučanka Ja ti rozumim, ja ve ctvrtek po roce sedla do auta s typkem, co se specializuje na takovy pripady jako ja a maji panickou hruzu z rizeni. A prezili jsme to oba! :-) sice jednoduchoucka trasa, ale pro me velkej pokrok.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2024 12:48

Mohučanka jseš vážně dobrá! Na tohle bych odvahu neměla. (A to se nám stěrače zapínají sami)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. dubna 2024 12:48

Vari tak to rozhodně!! Já jela poprvé sama u nás do supermarketu, kam dojde i moje dvouletá dcera pěšky, podruhé jsem jela kousek dál, ale pečlivě vybranou trasou, a potřetí teda dneska. Ta automatická převodovka by patřila pozlatit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2024 12:50

Muž mi tuhle říkal, že někam (už nevím kam) bych určitě dojela, že řídím dobře. Nevím, jestli mi chce dodat odvahu nebo co?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. dubna 2024 12:52

Evaeva díky! Mě pošťouchlo, když se manžel loni zranil, a domů nás museli vézt kamarádi. Ale trvalo mi skoro rok, než jsem se reálně odhodlala. A holt bydlím v Praze, tak se nedá dělat nic jiného než jezdit v Praze.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 20. dubna 2024 13:10

Mohučanka Ses trasne dobrá, jako já Prahou taky nechci jezdit, ale když bych musela, nějak bych to projela, ale bylo by to strašný. My jsme teď měli příbuzného po nemocnicích v Praze a fakt beze srandy byli potřeba tři lidi aby ho obstarali, muj táta Prahou neprojede, když jede někam, kde to nezná, tak musel jezdit sambo, zas vyřizovat věci v nemocnici chtěla spíš máma....bylo vidět i jak jsou nervózní, zda s nimi někdo pojede, nepojede, zda můžeme chybět v práci. Jako řekly jsme si ségrou, že prostě musíme se snažit být co nejvíc takhle nezávislé, prostě nezaostat. (No a pak nám děti řekly, že jejich kamarádi maji na kouření nějaký vapo nebo co, my jsme čuměly, jak telata, takze nas to zaostani stejně čeká a dřív než si myslime:D)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2024 13:23

Mohučanka já bych se zraněným mužem asi dojela, pokud by byl schopen sedět vedle mě a radit. Ale jeli bysme to dvakrát tak dlouho. (A v Praze bych teda vypustila duši). Právě kvůli bydlení v Praze mám malou motivaci, MHD je to většinou pohodlnější.

Online continuity
43142 příspěvků moje polička 20. dubna 2024 13:42
Reakce na Mohučanka:

Já zas otravuji s řízením, ale mám radost, jela jsem z východního okraje Prahy na západní, bylo tam všechno - okruh, tunel, Kulaťák, neznámé končiny, špatný pruh, couvání, připojování zpět na okruh, odbočování vlevo přes koleje...Jsem zpět doma a nemám trauma

(A naučila jsem se ovládat stěrače )

​Jestli jsem toto pochopila správně, tak to prosím už nikdy nedělej. 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 20. dubna 2024 14:32

Mohučanka jsi dobra, je to jen o zvyku, pocvicis se a razem bude stres mensi!

u nas v rodine ridim jenom ja, navic ridicak jsem delala pred asi peti lety. auto jsme meli dva roky, abych si zvykla, ted uz nemame. a dycky, kdyz po trech mesicich nerizeni vyjedu pujcenym autem na dovolene, typicky nekde v tureckem nebo spanelskem meste ve vecerni dopravni spicce, tak jsem zpocena az vis kde  ale za par dni uz v pohode.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 20. dubna 2024 14:51

Mě udělalo radosti,  že jsem si mohla vyzkouset takového krasavce.  Projizdela jsem se dlouho.