Mulenklobouček ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Urobila som si radosť, a išla som do Brna, na krátku a možno v takomto spomienkovom poňatí poslednú , návštevu . Odišla som z Brna v roku 1972. Okrem ciest za maminkou ,pokiaľ ešte bývala v Brne, ale to bolo iba ku nej , žiadne chodenie po meste, a pár jednodenných krátkych ciest na stretnutie s kamarátmi, som v meste prakticky nebola. Ale staroba je už taká - spomienky sú dôležité. Nechcem sa prirovnávať k emigrantom za socializmu, čo trpeli Homesic, a na Slovensku som / keď pominiem politiku / spokojná, ale Brno mám stále v srdci . Takže som si jeden deň krížom krážom prešla Wilsoňák a miesta, kde sme bývali, a druhý deň som sa do večera tárala po vnútornom meste, spomínala som a fotila, posedela som si v kaviarničke, a užívala som si uvoľnenej a súčasne aj rušnej atmosféry vo väčšom meste .A ďakovala som si za to, že som manželovi jasne povedala, že chcem ísť sama - jednak kvôli dlhému chodeniu, čo by už nezvládol, ale hlavne som naozaj chcela byť so svojimi spomienkami sama .
Ďakujem ti, Brno !
Blanka to jsi udělala moc dobře a chápu i tu potřebu být sama. Ono to občas dost pomůže a umocní ten čas .
Mulen Ty jsi žena činu! Obdivuju ![]()
Treba jednou přijdu na to, vo chci v životě dělat . ..
No, minimálně budeš moct sepsat zajímavé paměti ![]()
A jinak jsi teda fakt inspirativní ![]()
Blanka na nektere veci je lepsi byt sam ![]()
continuity Taky považuju Ano, šéfe za poměrně poučný pořad.
Jako hodně doufám, že Pohlreich pozvedl restaurační kulturu. V pár restauracích jsem brigádničila, naposled tedy v roce 2010 a z toho, co jsem tam v kuchyni i na place viděla, je mi zle ještě dnes. Kvůli tomu nechodím do restaurací úplně ráda a vždycky mě napadne, jak bylo uvařeno zrovna to moje jídlo. Dneska se snad už víc dbá na hygienu a zdravotní nezávadnost.
Mermaid ono je lepsi nepatrat. Kdyz vidis, jak vylovi pstruha ze sadky, zabijou ho ranou o chodnik, radsi o kuchyni nepremyslis ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY