Tabea krásná příhoda, a to vyrovnání karmy boží :-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tabea to je krásný!
Je právě tolik, kolik je, a já jsem se na zítřejší poledne objednala ke kadeřnici, jupí!
Jsem v zemi krále Miroslava.

Kan doufám, že si zpíváš! ![]()
Dnes jsem potkala po letech rodiče svého bývalého na střední a oba dva mi dali pusu, no není to hezky?! Doma jsem říkala muži, že tam jsem si rozuměla hodně s nima, ale že ta nynější verze, když si rozumím víc se synem je lepší:D.
Pinot Noir Moc ne, lezla jsem nahoru, jakože manžel vyfotí princeznu a řekl mi, že raději zapne video, kdybych padala, tak ať má pro pojišťovnu.
Karja Já s jednou svojí skorotchýní, jdu dodnes občas na kafe. A to jsem s jejím synem chodila v 17
.
Kan a nebylo tohle jeste v Pulnocnim kralovstvi? To je jeste honili zbrojnosi.

Kokoska Ha, taky mě hned napadlo, že to bylo Půlnoční království...:-)
Kan Možná je tam hranice!
Nebo zbrojnoši podnikli vpád na cizí úzmí...
Dnešní nádherné ráno :-). Slíbila jsem dceři, že budu vozit mimino, aby si mohli zajít na snídani, ale ten pokles teplot mě dost děsil. A ono bylo (a je) tak krásně.
999 je krasne, ale fakt zima proti vcerejsku, dneska to slunicko uz nehreje. Co mimino, tomu uz je nejak pul roku?
999já tohle počasí fakt miluji. ![]()
U mám taky za sebou delsi procházku a odpoledne vypakuji muže k babičce a jdu si probrat šatník.
Kokoska Je úplně boží :-). Je mu šest a půl měsíce, dlouhej jak tejden, pět zubů venku a další tři na půl cesty :-). Skoro nebrečí, cpe se jak prokopnutej, je to dítě za odměnu. Jinak by mohl rovnou k cirkusu, protože je po své matce dost živej. Dělá nám radost :-).
continuity Já si zrovna říkám, že mi ta dopolední procházka nestačila, musím znovu ven :-). Je opravdu krásně :-).
999 to je hezký :)
Dnes na kochačku ve Stromovce

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.