Ja bych se taak chtela zbavit v satniku vseho neaktualniho, nemoderniho a hnusnyho. Ale naha asi porad chodit nemuzu, coz?
Ale pruvan by byl potreba, to joo ![]()
Ja bych se taak chtela zbavit v satniku vseho neaktualniho, nemoderniho a hnusnyho. Ale naha asi porad chodit nemuzu, coz?
Ale pruvan by byl potreba, to joo ![]()
tos asi prošvihla, teď už je docela chladno![]()
Je na case se zacit otuzovat!
Boss mi přiznal v práci první menší prémii
. Prý za pečlivost, svědomitost a vstřícnost, kterou jsem během léta projevovala
.
Už nad tím spekuluju. Jednu tužebníkovou položku by odměna pokryla určitě![]()
...
Ty cervanky nad Prahou dneska byly extra krasne, to byl vyhled ![]()
cestou z vecere jsem je taky obdivovala, krasne
aj my sme mali,sice nie nad Prahou,ale krasne boli ![]()
Potesilo ma,ze moje balicky z Cosu a Deciem su uz na ceste ![]()
Mám radost, že jsme doma konečně dosáhli stavu, kdy se z obývacího pokoje stal příjemný prostor. Stačilo vlastně docela málo, ale ten proces trval dlouho a málem se mi z toho zavařil mozek. Ale je to fakt rozdíl, cítím skoro až fyzickou úlevu, když tam spočinu :)
Mne to taky "vlastne vyslo" - tj. Mam nejvyssi shodu se stranou, kterou jsem volila. Letos ale budu volit Piraty a ti se tam jako strana, ktera neni v PS neobjevi. Tohle srovnani by me zajimalo jeste vic, nez ze mnou puvodne volena strana vlastne splnila ma ocekavani.
Vyhoď to všechno, co nepotřebuješ. Bude se ti pak líp nakupovat, co potřebuješ, lepší přehled, lepši pocit.
Tys mě omylem zmínila schválně ![]()
![]()
Leda podvědomě!
Sabotáž tohleto!
Teď to BUDU MUSET ochutnat.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.